https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Kasalo iz Fazanerije v Belgijo?

20.7.2022  

Namigovanja, da bo Niko Kasalo zapustil črno-bele se bodo, kot vse nakazuje, uresničile. Kasalo, doma z Lipe, naj bi se iz NŠ Mura preselil v vrste belgijskega velikana.


V preteklem obdobju naj bi se za Kasala zanimali Eintracht, Club Brugge in Salzburg, a po navedbah Ekipe, bo najmlajši debitant v dresu Mure, kariero nadaljeval v dresu belgijskega velikana Club Bruggea, ki je trikrat zapored osvojil naslov prvaka. Club Brugge je belgijski nogometni klub iz Brugesa in je eden najboljših belgijskih klubov. Domuje na stadionu Jan Breydel, ki sprejme 29.042 gledalcev. 

Niko Kasalo naj bi se v ponedeljek že mudil v glavnem in največjem mestu Zahodne Flandrije oziroma se je spoznal z vadbenim centrom modro-črnih ter opravil pogovor s predstavniki uglednega kluba. "Menda je že prestal tudi zdravniški pregled. Sobočani naj bi dobili približno milijon evrov odškodnine, hkrati naj bi si zagotovili še nekaj bonusov, ki bi jim v prihodnje utegnili prinesti spodoben kupček denarja," poroča Ekipa.

16-letnik se ne bo pridružil članski zasedbi, temveč bodo za njegov nadaljnji razvoj skrbeli strokovnjaki v mlajših selekcijah. 

Spomnimo, da je Niko Kasalo konec lanskega maja podpisal triletno (do 31. 5. 2024) profesionalno pogodbo z Muro. Kasalo, rojen 31. 12. 2005, je produkt Nogometne šole Mura, ki se na igrišču najbolje znajde v napadalnem delu. V lanski sezoni je v kadetski selekciji, na 12 tekmah dosegel 8 zadetkov. 

Niko Kasalo je na tekmi z Olimpijo, ki je bila odigrana letos maja, debitiral v Prvi ligi Telemach in postal najmlajši nogometaš Mure z nastopom v prvoligaškem tekmovanju. Kasalo je takrat debitiral star 16 let 4 mesece in 16 dni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2022 ob 18:14 gost

      Niko iskrene čestitke! Vendar mislim, da si (je) še premlad za "take" prestope! Srečno!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.07.2022 ob 21:58 gost

      Tij snajper z bloka - tij razmiš ka je napijsano ob 18:14???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2022 ob 1:13 gost

      I’ve made so far this year working online and I’m a full time student. I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit.......... 𝐖𝐰𝐰.𝐏𝐚𝐲𝐬𝟏𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.07.2022 ob 10:47 Magyar Bacsi gost

      Za leto dni bo nazaj pridrislal k Muri!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.