https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Zakaj izbrati personaliziran ovitek za telefon?

26.07.2022 ob 8:40  

Danes imamo vsi zelo radi personalizirane izdelke, na primer avtomobile, oblačila, skodelice in nenazadnje seveda tudi ovitke za telefone. Veliko ljudi si želi prilagoditi telefon svoji osebnosti – še posebej mladi so pri tem najbolj ustvarjalni.


Ker je telefon postal pomemben del našega življenja in ker želimo zanj dobro poskrbeti, je ovitek za telefon danes obvezna oprema skoraj vsakega posameznika. S personalizacijo pa ovitek postane mnogo več ko le zaščitno sredstvo.

Izrazite svojo unikatnost

Ker so si modeli telefonov med seboj zelo podobni, bo s prilagojenim ovitkom vaš telefon drugačen od drugih. Ovitek po meri je danes postal bistven del osebnega stila.

Ovitki po naročilu so super modni in zabavni. Poigrajte se z različnimi barvami, motivi in efekti in si ustvarite ovitek, ki resnično izraža vas. Biti drugačen je seveda tisto, kar vas naredi posebne in kar privlači druge.

Bolj kot to, da sledite trendom, je zanimivo to, da si upate biti, kar si želite.

Ustvarite močno blagovno znamko

Ne le posamezniki, tudi podjetja tekmujejo za prepoznavnost in unikatnost. Eden od načinov je seveda ustvarjanje promocijskih izdelkov, med katerimi ne smejo manjkati posebni ovitki za telefone.

S tem dajete svojim kupcem možnost, da odražajo pripadnost vaši znamki in filozofiji, hkrati pa poskrbite za dodatno oglaševanje. In tega ni nikoli preveč, kajne?

Zabavno darilo

Darila morajo biti zabavna, mar ne? S personaliziranim ovitkom za telefon ne morete zgrešiti.

Skoraj vsak ima telefon in zagotovo tak dodatek pride prav. Babice imajo tako lahko ves čas pri roki fotografijo svojih vnukov, navijači logotip svojega najljubšega kluba, ljubitelji psov pa morda posrečen portret svojega kosmatinca.

S personalizacijo izražate pozornost do tistega, ki ga obdarujete, saj mu kažete, da ga dobro poznate in da ste v darilo vložili nekaj misli in truda. Poskusite in preverite, ali je res skoraj lepše obdarovati kot prejemati.

Kaj vse omogoča personalizacija?

Ovitki za mobilnike po meri so zlahka dostopni na spletu, na ovitek pa lahko naložite tudi svojo fotografijo.

Obstajajo različni načini prilagajanja - na voljo so osnovni dizajni, ki jih je mogoče dodatno prilagoditi, lahko pa naložite povsem svoj dizajn in ga natisnete na ovitek.

Ustvarite svoj ovitek za mobilni telefon na spletu ter prihranite denar in čas. Če želite, da je vaš telefon videti edinstven, imate nešteto možnosti. Ker pa nismo vsi profesionalci ali ilustratorji, imajo spletna mesta enostaven postopek, ki ga lahko izvede vsak.

Med prilagajanjem ovitka za telefon je treba upoštevati nekaj stvari, da se izognete nevšečnostim. Vedno poskrbite, da boste izbrali pravo platformo za oblikovanje ovitka za telefon po meri. Izberite najboljši material ovitka za telefon. Ti prilagojeni ovitki za telefon so cenovno dostopni in vam ne bodo naredili luknje v žepu.

Nori na ovitke - Mobimania

Na spletni strani Mobimania lahko najdete ogromno ovitkov za vse vrste telefonov, najlepše pri vsem pa je to, da si lahko ovitek oblikujete kar sami. Postopek je povsem preprost. Poleg tega pa prejmete še brezplačno zaščitno steklo za telefon.

Izberite tip ovitka: caseotic ali silikon.

Caseotic ovitki imajo posebej ojačane stranice, tisk pa se nahaja na notranji strani, tako da motiv ostane nedotaknjen kljub pogosti uporabi telefona. Silikonski ovitki pa so mehki, nudijo dobro zaščito in so cenovno nekoliko ugodnejši.

Izberite tip svojega telefona.

Mobimania poskrbi za vse vrste telefonov. Preverite bogato ponudbo.

Naložite svojo sliko, fotografijo ali lasten dizajn.

Naložite sliko z oblaka, Facebooka ali Instagrama. Ni razloga, da na ovitku letos ne bi pristal najlepši sončni zahod z dopusta.

Dodajte tekst.

Poigrajte se z besedami in ustvarite navdihujoče slogane.

Izberite motiv.

Elemente lahko poljubno premikate po ovitku in jim spreminjate velikost. Ko ste z izdelkom zadovoljni, ga dodajte v košarico in kmalu ga lahko pričakujete v svojem poštnem nabiralniku.

Jasno je, da ovitki za telefon po meri ponujajo številne prednosti podjetjem in organizacijam, ki iščejo uporaben in cenovno dostopen način za promocijo svoje blagovne znamke ali teme. Zaradi izjemno visoke prepoznavnosti in njihove praktičnosti so ovitki za telefone po meri izjemna izbira za obdarovanje na sejmih, predstavitve izdelkov in dodatke k vrečkam.

Še bolj kot to pa so personalizirani ovitki odlično darilo ali dodatek vašemu osebnemu stilu. In kdo pravi, da morate imeti le enega?

 

Oglasno sporočilo

    Fotogalerija