https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Zasebna glasbena šola Virtuoz navdušila obiskovalce

29.07.2022 ob 14:25  

V četrtek, 28. julija, 2022 je na zelenici v središču Moravskih Toplic, potekal Etno četrtkov večer, na katerem je nastopila Zasebna glasbena šola Virtuoz.


V okviru "Poletja v Moravskih Toplicah" je TIC Moravske Toplice pripravili pestro poletno dogajanje. Ob četrtkih si lahko tako ves julij in avgust ogledate kulturno obarvane poletne večere.

Zasebna glasbena šola Virtuoz je samostojni glasbeni vzgojno-izobraževalni zavod, ki deluje že 8. leto zapored.

Je ustanova, ki v vrstah svojih učencev išče, spodbuja in usmerja mlade talente na poti glasbenega izobraževanja.

V veliko večji meri pa je to ustanova, ki s svojim delovanjem in s svojimi programi seje semena, iz katerih klije ljubezen do glasbe in kulture nasploh.

Mlad, perspektiven in strokovno podkovan kader učiteljev, s svojim kreativnim znanjem, vsem zainteresiranim, ne glede na starost ali predznanje, nudi učenje harmonike, kitare, klavirja in tolkal v Bodoncih ter po različnih osnovnih šolah v Pomurju.

Učenci ZGŠ Virtuoz svoje znanje pokažejo na letnih produkcijah, se pa zelo radi udeležujejo tudi drugih javnih prireditev, na katerih zaigrajo s svojimi učitelji v šolskem ansamblu. 

Njihov repertoar je zelo bogat, saj igrajo različne glasbene zvrsti, od sodobne, preko klasične, pa vse do pristne domače etno glasbe. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.