https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: The Frajle nastopile v Veliki Polani

01.08.2022 ob 15:50  

Včeraj, 31. julija so v Veliki Polani nastopile The Frajle. Za ogrevanje pa so poskrbeli kot predskupina Balkan Boys.


Obiskovalce so včeraj na Pomurskem poletnem festivalu zabavale tri dame, Nataša Mihajlović, Jelena Buča in Nevena Buča, ki nastopajo kot skupina: The Frajle. 

So posebnost na glasbeni sceni, saj v svoje skladbe vključujejo različne glasbene zvrsti – čardaš, pop rock pa tudi šansonjerske melodije. Izdale so štiri studijske albume z avtorskimi skladbami, odlične pa so tudi v aranžmajih. V letih delovanja so med drugim sodelovale tudi z Magnificom, osvežile pa so tudi pesem Željka Bebeka, »Žuta ruža«.

Občinstvo je tako imelo priložnost slišati še dva komada »Dva zrna groždja« (Magazin) v povsem novi preobleki, pa uspešnico iz 80. let z naslovom »Zemlja pleše« (Videosex). Pred nastopom glasbenic pa so za plesno vzdušje poskrbeli kot predskupina Balkan Boys.

Tudi danes se lahko odpravite v Veliko Polano, kjer bo ob 21. uri za dobro poletno počutje poskrbela Klapa Šufit.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.08.2022 ob 15:58 gost

      Dva plus dva. Nemreš meti v taki recesiji teden dni veselce. Cene pa take da bi da te kap hrane za to veliko ceno pa toliko da bi še tisto okroglo mizo poju. Se pravi nula.

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.08.2022 ob 16:34 gost

      polomija na celi fronti. Vi, ki žderete jesti, bi se morali prepričati kdo in v čem vam pripravlja to minimalno pojedino. Popoldne umazana posoda od sobote, muh toliko, da to ne moreš verjeti, nato pride nekaj ljudi, da to na brzino opere z napol toplo vodo, pobriše z umazanimi cunjami in posoda je pripravljena za kuho. Bila sem napol prisotna in vse to videla, inšpekcija malo to preverite, saj bi lahko šlo tudo mogoče za kako zastrupitev, ismo vsi enaki in nam nič ne more naškodit. Gre še v 70% za mlade ljudi, ki večinoma jedo, ne morejo pa jesti pripravljene hrane iz nehigienskih posod in "šporhetov".

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.08.2022 ob 16:36 gost

      Kak šteple pomurec te reklame pa to ne moreš verjeti !! Živi polom pa takšen portal !!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.08.2022 ob 16:39 the frajle gost

      verjetno prvč n zadnič na vrhunski prireditvi v čudežnem mestecu Poljana Štrkova, kjer se je zbralo 25 mladoltnih oseb in 27 gledalcev. Tako frajlice, da si ta veličasten dan zapomnite za celo življenje, upam, da ste naredile nekaj selfijev na nepozaben pred 52 ljudmi koncert.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.08.2022 ob 19:04 marko gost

      Polanski dnejvi nejso več tau ka so bilij. Glasbeni izbor, ki se iz leta v leto ponavla, nika nauvoga, izvirnoga. Pa ne ven što fse tau skupar plača? Občina Polana? Očitno majo pejneze. Pijača in jesti so pa za festival na normalnih cejnah, samo ka če je kvaliteta in količina jestija resno pod vsako kritiko.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.08.2022 ob 21:02 gost

      Moren napisati, ka san tudi sama bila razočarana nad langašami, rejsan ka je vora bila 1h zajtra, samo bi nan lejko sveže spekli pa dali, nej ka san še nej plačala, pa san že dobila tri langaše totalno trde, ka smo jih komaj grizle in enoga smo celoga pustile. Plačali smo pa 12€ za vaš postani langas. Daj bojte fer pa dajte sveže, četudi je blo že vsega konec.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.08.2022 ob 14:23 999 gost

      kmetice ne pa frajle!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.