https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Na Skritem dvorišču nastopila Zala Smolnikar z bendom

Murska Sobota, 31.07.2022 ob 6:00  

V Murski Soboti, za Hranilnico prekmurskih dobrot, je tokrat na oder stopila mlada pevka in pianistka Zala Smolnikar. 

Záli je mlada pevka in pianistka, ki piše avtorsko glasbo in je junija letos diplomirala na študiju petja v Avstriji. Prvič se je širši javnosti predstavila v šovu Slovenija ima talent, nato so sledili Festival slovenske popevke, koncerti na največjih slovenskih odrih (Festival Lent, Cankarjev dom, Kongresni trg, Kamfest ...) in sodelovanja z velikimi orkestri (Big band Vrhnika, Big band Krško, Orkester Slovenske vojske), nastopila je tudi v duetu s Tonyjem Cetinskim. Zelo uspešno se je preizkusila tudi na gledaliških odrih v predstavi Dance amore, ki je večkrat napolnila Gallusovo dvorano do zadnjega kotička. Leta 2019 je dobila nagrado revije Story za talent leta. Že leto kasneje pa smo jo lahko spremljali tudi v vlogi jazzovske pevke v kriminalni RTV-seriji Primeri inšpektorja Vrenka. Februarja letos je nastopila na EMI 2022 z avtorsko skladbo V ogledalu, junija letos pa je kot solistka na Kongresnem trgu nastopila z velikim revijskim orkestrom RTV na Poletni noči.

Zala Smolnikar Záli je nastopila z bendom, ki ga sestavljajo Jean Markič (klaviature), Janez Krevel (bas) in Žiga Smrdel (bobni).

 Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2022 ob 16:28 želim mir ponoči gost

      Rejsan ne bo več miru ponoči ?Ite ta troubit debeli deklici v ulico .Ka misli ,da smo mi eni spočiti kak ona ka hodi po Soboti kak zarezana kűra .Cejli den delamo na soncu ponoči pa nimaš miro od tega trobljenja .Vlečejo se naj ta v drvarnico nej pa sredi Sobote blejejo

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.