https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Klapa Šufit znova navdušila in očarala občinstvo

02.08.2022 ob 11:00  

Ponedeljkov večer na Pomurskem poletnem festivalu v Veliki Polani je že tradicionalno rezerviran za dalmatinsko glasbo, tokrat je za dalmatinsko vzdušje poskrbela skupina Klapa Šufit. 

Klapa Šufit je ena najbolj znanih dalmatinskih vokalnih skupin. Vrhunec in največji preboj so leta 2012 dosegli z uspešnico Ne diraj moju ljubav, ki je postala največji hit klapske glasbe. 

Imajo ogromno nagrajenih uspešnic. Z zadnjim albumom "Oprosti dušo" so pa tudi osvojili diskografsko nagrado "Porin", za najboljši pop-folklorni album. Eden izmed zadnjih hitov je zagotovo pesem Za cili život, v duetu s Tanjo Žagar.

Pohvalijo se lahko z številnimi uspehi, sodelovanji in več kot veličastnimi nastopi. Kjerkoli se pojavijo, poskrbijo za velik obisk dogodka ter čudovit nepozaben koncert.

V Sloveniji imajo skoraj drugi dom, saj vedno znova navdušijo in očarajo s svojimi vrhunskimi glasovi ter nastopi. 

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2022 ob 11:50 ,kva gost

      aaaaaa, nemorem verjet ..glejte glejte maskarja... koji kur...c se spravljate v guzvo ce se bojite korone? we all gonna dieeeee

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2022 ob 12:12 gost

      Šteri so zaj bole užijvali, tejsti z maskami ali tejsti brez?

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.08.2022 ob 14:45 Tako to gre gost

      Nekoč smo Slovenci veljali za dobre pevce. Danes pa Pomurje velja za Meko balkanskih nastopov. Lepo smo napredovali in lepo nam je. Haha

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.08.2022 ob 14:49 gost

      Kaj to v Polani imate hrvaški festival zabavne glasbe???????????????

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.08.2022 ob 16:34 kilonja gost

      Koji kurec vlačite te toplovodarske cmere sem v Slovenijo, ni vam dovolj da jih celo poletje poslušate v Dalmaciji pa potem celo zimo v SLoveniji, zdaj jih že poleti vlačite...kaj Hrvati so se jih naveličali da toliko nastopajo tu ? dobro, organizatorju se gre za denar, ovce na kup dobiti na tako sranje od jamranja pa ni problem , pohrvatenih slovenčkov je nešteto.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.08.2022 ob 16:45 gost

      A je bilo v Polani včeraj srečane debeluharjev. Če pravilno pogledaš slike vse hujše kot v ZDA. Sama maščoba.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.08.2022 ob 17:05 gost

      Kaj bo res nastopil sploh kak slovenski band? To prekmurje je res v kurcu do konca. Pohrvateni folk, da bolj ne more bit. Obsedeni ste res z to hrvatijo. Kod da Slovenci nebi imeli dobre glasbe. Narodnih bandov je malo morje. Celo v Lendavi, kjer so madzari bodo na Lendavski trgatvi imeli slovenski bend Kingston pa en narodni ansambel. Lahko bi poklicali Tabuje, Dan D Tinkaro Kovac, Neisho, Rocn band, Flirt, Pop Design, Sank Rock, Joker Out, in se malo morje dobrih slovenskih pop in rock bendov je, vi pa le hrvate in hrvate. To ni vec pomurski festival ampak festival hrvaske glasbe na nasem ozemlju. Zalostno. Zelo, zelo zalostno. Dobro, da je prlekija in stajerska blizu in lahko tja hodimo na koncerte domacih skupin.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2022 ob 17:37 gost

        Vsemu temu je največ kriv radio murski val, ki vrti največ hrvaške glasbe in posledično temu je balkanizacija Prekmurja neizbežna.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.08.2022 ob 17:29 456 gost

      Čisto prav,lepo si napisal! Kamor koli prideš, v tem Prekmurju, nikjer ne slišiš lepe Slovenske glasbe, pa naj bo to rock ali bilo kaj, samo, da ni Slovensko!!!? Jaz bi vsem tem priporočal, da naj se odselijo dol na jug in naj tam trajbajo to južnjaško omuziko! Sramota za Prekmurje! Nekdaj je vsaki, ki je imel vsaj malo posluha znal zapeti lepe Slovenske pesmi,tudi Prekmurske, sedaj pa samo to blejanje! Groza!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.08.2022 ob 17:37 gost

      Tak da v prekmurju imamo kar dosti Df jev, ki se sramujejo tega da so slovenci in zivijo v Sloveniji.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.08.2022 ob 18:00 gost

      Cuki pa Orleki vsepovsod dobro festo nardijo samo to je za Polanske prevec zahtevna glasba. Kam so prisli ti polanski dnevi. Dno dna ste. Nekoc ste bili zelo soliden festival z spodobnimi bendi. Mislim 10 in vec let nazaj.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.08.2022 ob 20:17 Jaz gost

      Najbolj priljubljena "prekmurska" pesem je "Dalmatinac sam ". Pa razumi če moreš.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.08.2022 ob 23:00 gost

      Vse brezvezni komentarji.....

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      03.08.2022 ob 5:27 Dalmoš gost

      Pa kaj vam je ljudi???? Svima, ki dojdu na naš plavi Jadran se dopade Dalmatinski melos. A sada se tu nekaj pravite protiv naših klapa. Pa to je musika, pa kaj bi šteli turbo folk Ceca, pa to??? Meni se tude sviđaju Slak pa Avsenik pa tude Palikan iz Lendva Varoša!!! Pa bil sen včera na Učiteljicah pa tou je bila fešta samo kak bi rekel ne vejn zakaj se je začalo to po 23. vuri???? Ali telko cicibanof na kupe......ali dobro so špilale.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.