https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Vlomili v tri avtodome, v Murski Soboti tatvini denarnic, v Lendavi goljufija

07.08.2022 ob 7:00  

V preteklem dnevu so v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. V eni se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so pet kaznivih dejanj, enajst kršitev javnega reda in miru ter devet primerov povoženja divjadi.


Na področju kriminalitete so na počivališču na avtocesti obravnavali vlome v tri avtodome, v Murski Soboti dve tatvini denarnic in v Lendavi goljufijo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in sedemkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Ljutomeru je bilo prijetih šest državljanov Afganistana, ki so nezakonito vstopili v državo. Po končanem postopku so bili odpeljani v Azilni dom.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2022 ob 11:21 Arnulfo gost

      nice

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.08.2022 ob 11:22 Mary gost

      Mrk from comfort at home for 3-4 houey paid me for it 95 bucks every hour…. for more info visit any tab this site Thanks a lot ==>=>) www.web.slate74.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.08.2022 ob 22:06 Za svobodo gost

      novice.svet24.si/clanek/novice/na-kosovu-zaradi-suma-vohunjenja-prijeli-rusko-novinarko youtube.com/watch?v=j2H8amdHStY youtube.com/watch?v=7PmnQqxm_nk

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.