https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Klapa Capris pričarala poletno vzdušje

Trg kulture, 13.08.2022 ob 12:20  

V sklopu Soboškega poletja, ki ga organizira Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, so v petek, 12. avgusta 2022, na Trgu kulture, obiskovalci lahko prisluhnili skupini Klapa Capris.


Klapa Capris je nastala leta 2016 v Kopru. Kljub temu da delujejo šele šest let, imajo za seboj že zavidljivo število koncertov in raznih dogodkov.

Klapa Capris prepeva tradicionalne dalmatinske, istrske in slovenske pesmi. 

V skupini se prelivajo korenine Istre kot tudi korenine iz Dalmacije. 

Za seboj ima že zavidljivo število koncertov po Sloveniji, Hrvaški in v zamejstvu, gostovala je na Televiziji in na Radiu Slovenija ter v eni najbolj gledanih oddaj Hrvaške televizije, Ljepom našom.

Ponosni so na številna uspešna sodelovanja s priznanimi glasbeniki. Kjerkoli se pojavijo, poskrbijo za odličen koncert.

Klapo sestavljajo: Vinko Badžim (1. tenor - vodja klape), Edvin Panger (2. tenor), Marino Bembič (bariton- harmonika), Peter Benčič (bariton- kitara), Bojan Šturm (bas) in Marino Vižintin (bas-mentor klape).

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.08.2022 ob 15:46 gost

      Normalen komentar napišeš pa ti ga Pomurec.com briše .Ta pa je dobra !!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.08.2022 ob 15:51 gost

      Jebale vas klape in njihove lape.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.08.2022 ob 16:25 gost

      Ti pa glasba sta dva pojma . V hlev se spravi pa posušaj bika kako tuli Če se pa ti sedeš na lape pa bi še z r_tjo migal hi,hi,hi,hi, 15:51

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.08.2022 ob 7:26 kilonja gost

      To hrvatsko jamranje toplovodarsko še poleti vlačite sem, saj se pa ja hodite namakat poleti v njihovo scanjco, nimate malo miru ? Pa dajte že Prekmurje prikljućiti Hrvatski..navijate za njihove športnike, poslušate njihovo cvilečo glasbo, dopustujete na hrvatskome, hlapci itak ste...kaj še čakate ? Aja, edino hrvatski standard vam ni všeč, to bo to, ta ni všeč niti Hrvatom.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.08.2022 ob 21:55 Lina gost

        Toliko niste pametni,,da bi sploh prav članek prebrali!! To je SLOVENSKA klapa!!! No, kaj pa zdaj?? Nic vec toplovodarsko sranje iz Hrvaške?? Groza ste eni res, prav nič vam ne paše! Če so klape ni ok, če je narodno spet sama govwja muzika, pa pride rock in jazz pa spet kritike na kubik.. Kaj bi vi sploh radi??

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.