https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pričetek priprav KMN Meteorplast Ljutomer

10.8.2022  

Članska ekipa Kluba malega nogometa Meteorplast iz Ljutomera je v ponedeljek, 8. avgusta, začela priprave na prihajajočo sezono 2022/23. Člani bodo nastopali v 1. slovenski futsal ligi, kjer se bodo 9. septembra v 1. krogu v Zagorju ob Savi pomerili z Mlinšami, so sporočili v izjavi za javnost.

Pod vodstvom novega trenerja Roberta Grdovića in trenerja vratarjev Andreja Fajfarja je na uvodnem treningu vadilo 15 igralcev, od tega trije vratarji.

Poleg Grdovićevega pomočnika in trenerja selekcije U19 Tomislava Novaka so na prvem treningu manjkali Aljaž Ruis, Tjaž Lovrenčič, Thomas Pihler, Žan Krajnc in Mike Gosnik, ki se bodo pripravam priključili kasneje. Ponedeljkovega treninga se je udeležil tudi Matija Zavasnik, dosedanji igralec selekcije U19, ki pa se zaradi študijskih obveznosti poslavlja od dresa ljutomerskega kluba.

Treningi bodo v mesecu avgustu potekali štirikrat tedensko, odigrane pa bodo tudi pripravljalne tekme. Med drugim se bo ljutomerska ekipa 26. avgusta v Kopru udeležila mednarodnega turnirja, na katerem bodo nastopili še udeleženca lige prvakov Dobovec in Pula ter domači Bronx, so še dodali.

Foto: KMN Meteorplast

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.