https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafti in Beltinčanom denarna kazen

11.8.2022  

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič je izrekel kazni za 2. krog druge slovenske nogometne lige.

ND Beltinci Klima Tratnjek bodo morali zaradi nešportnega vedenja več igralcev – 6 rumenih kartonov, plačati 240 evrov kazni.

NK Nafta 1903 bo morala zaradi "nešportnega in neprimernega vedenja navijačev – žaljivo skandiranje, večkratno prižiganje večje količine bakel," plačati 700 evrov kazni.

* Fotografije so simbolične (arhiv Pomurec)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2022 ob 8:03 NZS - MAFIJA gost

      Pa naj enkrat ta mafijska banda kaznuje sodnike, saj polovica je takih da jim ne bi dal ovce čuvati ne pa soditi nogometno tekmo kjer se preserjavajo in izivajo tako igralce kot gledalce a to pa disciplinski sodnik Jeglič ne vidi ampak sodi po poročilih sodnikov in delegata, ki pač zapišejo enostransko sebi v prid, baje se to dogaja če nič ne dobijo na črno v žep, banda prekleta.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2022 ob 13:49 AAAAAAAAAAAAA gost

        Problem je ka sodnijkov primanjkuje zatou pa mamo sojenje takšno ka ti je se slabo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2022 ob 15:51 dilinka gost

      Jeeee dilllinka nikaj ga o Muri ne pišete več??? Kaj je tou z vami???

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.08.2022 ob 15:53 gost

      Mura je zakon !!! Pa Janša tudi

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.08.2022 ob 23:52 gost

      Vidim da je prišlo geslo MURA JE ZAKON in tisti kateri navijate za MURO , navijate za JANŠO. Gremo Mura, mi navijamo vi zmagujte.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.