https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinci po dveh zmagah tokrat iztržili remi

14.8.2022  

V Športnem parku Dob je bila odigrana tekma 3. kroga 2. SNL med Roltek Dob in Beltinci Klima Tratnjek, kjer so slednji ostali brez tretje zmage in iztržili remi. 

NK Roltek Dob - ND Beltinci Klima Tratnjek 1:1 (0:1)

(Emruli v 4. min; Mitrovič v 65. min)

Začetna enajsterica Roltek Dob: Žiga Fermišek, Žiga Avbelj, Albert Račić, Gašper Černe, Nejc Levec, Dino Zenković, Gašper Petek, Darko Mitrović, Ivan Makovec, Tim Židan in Jaka Kasnik

Začetna enajsterica Beltinci:

Sodniki: Jerič Anže (glavni sodnik), Jamnik Jure (1. pomoč), Habuš Žan (2. pomoč)

Delegat: Tkalčič Silvester

Št. gledalcev: 200

Zadetki: Adis Emruli (4. min), Darko Mitrović (65. min)

Rumeni kartoni: D. Zenković (27. min), D. Mitrović (44. mi), G. Petek (53. min)

Četa Damjana Gajserja je po dveh domačih zmagah gostovala v Dobu in po vodstvu do 65. minute iztržila remi in sedmo točko sezone.

Prekmurci so za vodilni zadetek potrebovali le štiri minute igre, najprej je s strelom poskusil Tilen Ščernjavič, odbitek pa je končal pri Adisu Emruliju, ki je žogo pospravil v mrežo in se veselil drugega zadetka v letošnji sezoni.

Gal Grobelnik je v 44. minuti izsilil prekršek za najstrožjo kazen, a je Luka Pihler z bele točke streljal mimo leve vratnice domačih vrat.

Tilen Ščernjavič je v uvodu drugega polčasa preprečil veselje Dina Zenkovića, gostitelji pa so izenačili preko Darka Mitrovića, ki je v polno zadel po podaji iz kota. Izid se v zadnji tretjini tekme ni več spremenil, Dob je vknjižil peto točko.

Beltinci Klima Tratnjek bodo naslednjo soboto ob 17. uri doma gostili Vitanest Bilje. 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2022 ob 7:45 gost

      Emrulija v Muro !

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2022 ob 12:31 Alen gost

      Misliš v reko Muro?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.08.2022 ob 16:24 gost

      GOVORICE Karanovic v Beltinci Beltinski pa v Muro nekaj je resnice v tem.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.08.2022 ob 19:24 gost gost

        Zakoj pa bi mogo Karanović v Beltince Nej je mogo nika z Mariboron ka bi pa še v Beltincih. Bil pa to je žalost od trenera

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.