https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Petrol zaradi porasta okužb s covidom začasno zaprl nekatere servise

14.08.2022 ob 10:00  

Ponekod po državi v zadnjem času opažajo zaprtje ali skrajšanje delovnega časa posameznih Petrolovih bencinskih servisov. Kot so pojasnili v Petrolu, je razlog pomanjkanje delovne sile zaradi porasta okužb s covidom-19.

Ob veliki turistični gneči posebej bode v oči situacija v Kranjski Gori, kjer je en bencinski servis zaprt, drugi pa zato močno obremenjen z dolgo vrsto čakajočih. Prav tako sta pogosto zaprta oziroma imata precej skrajšan delovni čas bencinski servis na Koroški Beli v bližini Jesenic in prav tako za turizem precej zanimiv servis v Lescah.

"Omenjena prodajna mesta smo zaprli oziroma prilagodili njihov čas delovanja zaradi pomanjkanja kadrov, kar je v največji meri povezano s porastom okužb s covidom-19 med zaposlenimi v maloprodajni mreži Petrola," so za STA pojasnili v družbi Petrol in dodali, da so zato primorani zaposlene preusmerjati na prodajna mesta, ki so z vidika celostne oskrbe strank ključni in kjer v neposredni bližini ni možnosti zagotavljanja celostne oskrbe strank.

Ob tem so zagotovili, da bodo posamezna prodajna mesta, takoj ko bo to mogoče, ponovno odprli, oziroma podaljševali delovni čas obratovanja, ter s tem omogočili hitrejšo oskrbo kupcev.

Začasna zaprtja oziroma prilagoditve delovnega časa prodajnih mest se v takšnih izjemnih okoliščinah kratkoročno izvajajo tudi drugod po državi, in sicer na tistih prodajnih mestih, kjer zaradi odsotnosti osebja ne morejo zagotoviti zanesljive oskrbe strank, so pojasnili.

"Pri tem preverimo in zagotovimo, da je v neposredni bližini, v oddaljenosti treh minut, našim strankam dostopno vsaj še eno odprto Petrolovo prodajno mesto, ki zagotavlja celostno oskrbo," so poudarili.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2022 ob 10:28 gost

      Ali so res okužbe zaposlenih ali pa pomanjkanje goriva . Naj priporočajo nošenje mask ,saj so ti bencinski servisi z majnimi kvadraturami .

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2022 ob 14:22 Štef gost

        Bedak desni zahtevaj maske v cerkvi od koder se bo virus spet širil, poleg tega pa je vaša vlada najbolj kršila odloke ki jih je sama spisala

        2 8 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2022 ob 11:40 ...... gost

      ne nas basat s takimi, pa 75% mu delajo študentje, ki jih plača DRŽAVA

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2022 ob 21:24 gost

        Štef - Precej te vleče v levo stran pa sem prepričan, da ne od alkohola - kajti pijanec se strezni, bedak pa ostane bedak.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.08.2022 ob 11:57 gost

      Eh, saj pa te zdaj v svobodi ja ni covida, če pa samo plešemo.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.08.2022 ob 12:47 gost

      Tu je druga politika v ozadju da se zapirajo bencinske črpalke. Na to pa ve odgovoriti prejšnji minister Vizjak keri si je podredil Petrol. Kot največji delničar.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.08.2022 ob 12:55 gost

      Pod levičarji zmanjkuje goriva , osebja , zmanjka jim pa ne pri dvigovanju cen ,,,,,,banda lopovska

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.08.2022 ob 13:03 gost

      Plače dajte dostojne ljudem ne da si delite dobičke pa ne bo pomankanja . Za covid je pa samo izgovor kar na vsi lepem po celi Sloveniji primanjkuje osebja . Lari fari !!!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.08.2022 ob 13:12 gost

      Da bo morda novi prevzem Petrola !!???Nikoli se ne ve!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.08.2022 ob 21:27 gost

      Gremo nazaj na stare cene so povedali po tv . Zato ta izmišljena zgodba petrola .

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.08.2022 ob 21:32 gost

      dodam= od torka naprej pa bodo vsi čudežno ozdraveli od covida kot so zapisali 21:27

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.