https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Stanovalka doma v Ljutomeru Marija Žekš praznovala 106. rojstni dan

14.08.2022 ob 17:00  

Stanovalka Doma starejših občanov Ljutomer Marija Žekš je praznovala svoj 106. rojstni dan.

V domu so s ponosom praznovali visok jubilej stanovalke Marije Žekš, ki je 12. avgusta praznovala svoj 106. rojstni dan. Poleg njene družine so se slavja udeležili tudi stanovalci in zaposleni, ki so počaščeni, da lahko skrbijo za Žekševo, ki je ne le priletna gospa, ampak tudi nadvse pozitivna in prijetna oseba, so sporočili na svoji Facebook strani.

"Pripravili smo tudi krajši kulturni program, direktor in vodja zdravstvene nege pa sta Žekševi čestitala v imenu stanovalcev in zaposlenih ter ji podarila šopek izbranih rož ter domsko torto, ki so jo lepo pripravili sodelavci v kuhinji. Vnukinja Romana pa se je v imenu družine pridružila čestitkam in zahvalila za prireditev," so še dodali.

Ob bližajočem prazniku Veliki šmaren so tradicionalno ob tej priložnosti postavili tudi prleški klopotec na brajde, katerega klopot je še polepšal ambient, ko so skupaj nazdravili Mariji Žekš v čast.

"Hvala vsem, ki ste pomagali in sodelovali pri tem lepem dogodku. Mariji pa želimo vse najboljše, veliko zdravja in še čim več vedrega razpoloženja," so zapisali.

Foto: DSO Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2022 ob 18:51 gost

      Jasno kakor nebo , naj tvoja sreča bo tiha kakor voda , naj bo tvoja usoda , priti do cilja ,ki si ga tvoje srce želi .

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2022 ob 18:57 gost

      Čestitke Marija za tako visok ljubilej

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.08.2022 ob 19:07 gost

      Iskrene čestitke Mariji

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.08.2022 ob 19:14 gost

      Marija recept nam zaupajte za tako dolgo življenje in naj vam zdravje služi še v bodoče . Čestitke !

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.