https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: V Bakovcih začeli pisati novo nogometno zgodbo

Bakovci, 18.8.2022  

Od letošnjega marca se je v Bakovcih začela pisati nova nogometna zgodba. Prvotni cilj je normalizacija in stabilizacija kluba s poudarkom na mlajših selekcijah.


ŠNK Bakovci je dobil popolnoma novo vodstvo kluba, ki ga sestavljajo večinoma mladi, ambiciozni in zagnani z nekaj starejšimi člani. Kot povedo, delajo to iz entuziazma, želje, da se v Bakovcih spiše nova nogometna zgodba. Nov upravni odbor sestavlja osem članov, mesto predsednika kluba je prevzel Roman Balažic. Klub so začeli postavljati na resnih temeljih in največji pokazatelj tega je vzpostavitev članske ekipe.

Sestavili člansko ekipo

Po več kot leto in pol so sestavili člansko ekipo, ki jo vodi izkušeni trener Bojan Jančar. Članska ekipa bo tako ponovno začela nastopati v prvi Medobčinski nogometni ligi Murska Sobota.

Novo vodstvo kluba sloni k temu, da igra čim več domačih nogometašev oz. tistih, ki prihajajo iz okoliških vasi. Poudarek dajejo tudi mladim nogometašem, mladinski, kadetski ekipi ter ostalim mlajšim selekcijam.

Cilj članske ekipe

»Prvoten cilj za letošnjo sezono je bil formiranje članske ekipe, kar nam je tudi uspelo, saj je ekipa v tekmovalnem pogonu. Dolgoročni cilj je zagotoviti stabilno člansko ekipo in sodelovati v Pomurski ligi,« pove predsednik ŠNK Bakovci Roman Balažic in doda, da imajo v sestavi mladinsko in kadetsko ekipo ter mlajše selekcije, ki pridno vadijo. Prav za mlajše selekcije so s prostovoljnim delom usposobili dodatno igrišče.

Vabijo tudi najmlajše

V ŠNK Bakovci vabijo vse zainteresirane mlade nogometaše, tudi tiste, mlajše od šestih let, da se pridružijo njihovi nogometni šoli, ki ima strokovno podkovane trenerje. Treningi potekajo redno, na lepo urejenem igrišču.

70. obletnica

Prihodnje leto bodo obeležili 70-letnico kluba, za kar že potekajo priprave.

V soboto proti Apačam

V Bakovcih bodo v 1. krogu 1. MNL Murska Sobota gostili ekipo Apač. Tekma bo odigrana v soboto, 20. avgusta, ob 17. uri. Za otvoritveno tekmo so v klubu pripravili posebno akcijo, saj vstopnine ne bo.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.