https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kaj se ta konec tedna dogaja v Pomurju

18.08.2022 ob 18:00  

Prihajajoči konec tedna se bodo v Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo izbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.


Petek, 19. avgust

Radensko poletje - Petar Grašo

V Radence prihaja Petar Grašo, ki bo v sklopu Radenskega poletja nastopil ob 20. uri.

Soboško poletje: HELP! A BEATLES TRIBUTE

Na Trgu kulture v Murski Soboti bo ob 20. uri nastopila zasedba HELP! A Beatles Tribute.

Jenamena fest  

V Črenšovcih do 20. avgusta poteka Jenamena fest, ki je letos v objemu tradicije in kulturne dediščine. 

Sobota, 20. avgust

Prevzem prapora 

PGD Černelavci po 50-tih letih prevzemajo nov prapor. Prevzem prapora se bo začel ob 17. uri ob vaško-gasilskem domu v Černelavcih. Glasbena skupina Nočni Skok bo nastopila ob 20. uri.

Poletni sobotni večer: Ansambel Aktual

V središču Moravskih Toplic bo ob 19.30, v sklopu poletnega sobotnega večera, nastopil Ansambel Aktual.

130 let PGD Motvarjevci in zabava s skupino SKOK

Praznovanje 130-letnice PGD Motvarjevci bodo obeležili s slovesnostjo ter nastopom glasbene skupine SKOK, ki se bo odvijala pred Vaško-gasilskim domom Motvarjevci.

Radgonska noč

Letos bodo za vročico Radgonske noči poskrbeli odlični BIG FOOT MAMA. Pred njimi pa bodo, kot predskupina nastopili Prismojeni profesorji bluesa. Seveda pa niso pozabili niti na naše najmlajše, ob 17. uri jih čarovnica Ukanarka vabi, da ji pomagajo zaščititi mlade zmajčke pred lovci. Dogodek bo potekal na Trgu svobode v Gornji Radgoni.

SALSA NIGHT - plesna zabava, kakršne še ni bilo v mestu

V Caffe Parku se obeta prava latino zabava, kakršne še ni bilo v mestu. Zabava oz. plesni večer s pričetkom ob 20. uri bo zajemal plesne animacije z latino ritmi salse, bachate in cha cha-ja, preplesavanje, druženje in spoznavanje novih obrazov.

Skrito dvorišče: DUO ANDREJ OFAK IN BORUT MORI

Za Hranilnico prekmurskih dobrot Murska Sobota - Skrito dvorišče bosta ob 20. uri nastopila Andrej Ofak (kitara) in Borut Mori (harmonika).

Sejem AGRA

Svoja vrata v Gornji Radgoni odpira jubilejni 60. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v vsem svojem sijaju najboljši sejemskih let, na katerem bo sodelovalo 1.750 razstavljavcev iz 31 držav.

Pomurski Galop

Odvilo se bo lendavsko predtekmovanje nacionalnega galopa v Budimpešti, že dobro poznan Pomurski galop, ki bo 20. avgusta potekalo na prizorišču v Dolgi vasi. Obiskovalce tekom dneva poleg galopa čaka slikovit program, ki bo zadovoljil različne okuse. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.