https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Vlom v gostinski objekt v Sebeborcih

05.11.2011 ob 8:34  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, ki so se vse končale le z materialno škodo. Obravnavanih je bilo tudi šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v gostinski objekt v Sebeborcih in vlom v osebni avtomobil, ki je bil parkiran v odprti garaži v Rogašovcih. Obravnavana je bila tatvina mobitela in tatvina večjega števila sadik jelše v Hotizi. Na avtocesti je mobilna ekipa carine  odkrila tovorni avtomobil, ki je bil ukraden v Italiji. Vozilo je bilo zaseženo, policisti pa bodo zoper voznika podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.   

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili.

Dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov sta bila zasežena mopeda, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.