https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Klakočar Zupančič predlaga brezplačen javni prevoz za prosilce za azil, da bi lahko odšli na morje

26.08.2022 ob 6:00  

Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič je danes obiskala nastanitveni center Logatec, v katerem so begunci iz Ukrajine in drugod. Zavzela se je za čim večjo vključenost otrok v šole pa tudi za ureditev brezplačnega javnega prevoza za prosilce za azil. To pravico imajo namreč Ukrajinci, ki so pod mednarodno zaščito, kar je diskriminatorno, meni.

V nastanitvenem centru v Logatcu je trenutno nastanjenih 257 ljudi različnih narodnosti, več kot 200 pa je Ukrajincev. Gre pretežno za ranljive skupine, 110 je namreč otrok, od tega je 50 šoloobveznih, je povedala Klakočar Zupančič.

Ob obisku je ugotavljala, da gre za ljudi, ki so doživeli tragedije, ki si jih ne znamo predstavljati. "In sem vesela, da so pri nas, v mirnem okolju in je zanje poskrbljeno. Da imajo lahko dostojno življenje, kolikor časa pač bodo tukaj," je povzela in pohvalila vodstvo doma ter nevladne organizacije, ki z begunci izvajajo različne aktivnosti. Vesela je tudi, da so sprejeti v tamkajšnjem okolju.

Želela bi si pa, da bi se na ravni celotne države več otrok vključevalo v šole, "ker bi jih s tem tudi učili, da je na svetu tudi kaj lepega, ne samo vojna". "Če jih prepustimo bolj kot ne same sebi, potem se ukvarjajo z vojno, sovraštvom, in ne želimo si, da odrastejo v ljudi, ki bodo sovražili," je navedla.

Vključevanje otrok v družbo je nujno

Na stiske otrok je opozoril tudi direktor Unicefa Tomaž Bergoč, ki vsak teden izvaja različne aktivnosti z otroki. Spomnil je na zaprtje šol v času epidemije covida-19 in stiske, ki jih je to zaprtje povzročalo slovenskim učencem in dijakom. Zato je vključevanje v šole in druženje z vrstniki zelo pomembno, je prepričan.

Vključevanje v šolo spodbujajo tudi na uradu za oskrbo in integracijo migrantov, saj je to pomembno tudi za integracijo v našo družbo, glede na to, da se očitno še nekaj časa ne bodo mogli vrniti v svojo državo, je povedala direktorica urada Katarina Štrukelj.

Predsednica DZ si želi, da bi lahko tudi prosilci za azil sedli na avtobus in odšli na morje

Klakočar Zupančič je izpostavila tudi dejstvo, da imajo ukrajinski begunci, ki jim je priznana začasna mednarodna zaščita, pravico do brezplačnega javnega prevoza, prosilci za azil pa ne. "Nekateri lahko gredo na avtobus, se morda lahko zapeljejo celo do Obale, imajo nekaj morskega veselja v tem poletju, drugi pa tega ne morejo," je opisala. "Tu vidim diskriminacijo, na katero moramo biti pozorni in prijazno pozivam kolege, da se tega lotimo," je dejala.

Pozvala je tudi k obnovi nekaterih stavb, saj si v uradu želijo nekaj dodatnih kapacitet, četudi je zagotovila, da so begunci primerno nastanjeni. Po besedah Štrukljeve si sicer dolgoročno želijo, da bi v Logatcu nastal center za mladoletnike brez spremstva, poroča STA.

Foto: STA/Tamino Petelinšek

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.08.2022 ob 6:47 jerko gost

      smotana antipatična blondinka. najprej poskrbi za lasten narod, ne za te bodoče posiljevalce. njo bi trebalo posiliti do grla, pička posrana

      42 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 9:19 gost

        Pa što je odo v Kijev prvi iz EU in obečo 300000 mest v SLO za begunce nej je to javno gučo HOJS notranji miniter prejšnje vlade in vso pomoč, ki jim pripada sprejela prejšnja vlada

        9 16 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 9:21 gost

        Žalostno še en dokaz, da možgani niso vklopljeni, ko je bil vklopljen jezik. Za tujce bi naj bil denar, za Slovence pa ne!

        19 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2022 ob 13:22 Lenka gost

        Tvoj prizadeti Janša je želel da jih pride čim več v Slovenijo-to je izjavil ko je bil na obisku v Ukrajini. Poglej si posnetek njegovega govora pa potem nakladaj, Janševo trobilo NOVA TV ti bo sigurno omogočila vpogled.

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.08.2022 ob 6:56 gost

      Mislim da v Sloveniji nima 25 tisoč Slovencev keri so brezposelni in brez kakih pomoči od države brez enega evra ker jih kao ne pripada čeprav so delali za državo 30 ali več let. Pa tudi nimajo zastonj javnega prevoza ampak njim morajo plačati partnerji ali pa če imajo koga drugega. Ali si ti ne zaslužijo zastonj javni prevoz.

      43 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.08.2022 ob 7:13 gost gost

      PA KA JE TA BABA NOJRA KELKO DECE IZ PREKMURJA NEMRE NA MORJE STARŠI NE MOREJO PLAČATI VSEGA PREKLETA BANDA SAMO TUJCE FINANCIRAJO MI PA KURAC DOBIMO

      40 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.08.2022 ob 7:52 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Pa tou nemreš vrvati najboukše ka jin plačamo hotel na obali all inclusive. Spakivati nazaj od prvoga do zadnjoga. Pa v Ukrajini je vojna samo v obmejnon pasi ostali del se normalno.

      33 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.08.2022 ob 7:54 gost

      Počasi boso zavedni volivci spoznali koga so volili. Svarilo pred volitvami pa premnogim niso prišla v ušesa .Žal bomo predolgo čakali na druge volitve , razen ,..........

      28 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.08.2022 ob 7:56 gost

      Levi bedaki sedaj se jim pa klanjajte in ližite r:ti .

      23 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 14:25 123 gost

        V Pomurju je ogromno tujcev in jih je tudi dosti delovnih, domačini pa po kafičih posedajo

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.08.2022 ob 7:58 gost

      To mi delaj tako jih je potrebno j_bat v tupave glave .Kar so sejali to bodo želi . Ampak ta pridelek je zelo slab !

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.08.2022 ob 8:10 gost

      Lasten slovenski narod so zatajili ,vi ste jim pa pri tem pomagali na volitvah24.4.2022 ,zdaj pa namesto meda in mleka ližite njihov iztrebek . IGRA JE ŠLA PO ZLU ,,,,,,samo tega se še ne zavedate ,ker ste butasti ,,,,,,,,,

      27 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 8:19 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Daj ne tupi tej begunci so bilij že za časa Janševe vlade pa butaste talaj staršon ka sta butalca napravila.

        6 16 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.08.2022 ob 8:11 Karel K. gost

      Ni poptrebno teh tujcev dobeseedno ignorirati, vendar pa dvojnih pravic tudi ne smejo imeti. Kot so gornji komentatorji sporočili resnico o stanju v Sloveniji kjer več kot polovico otrok in starejših ne more na morje, pa jim Klakočerjeva ne ponuja brezplačnega prevoza. Starejše begunce pa je potrebno vključiti v delovni proces, če pa deelati nočejo, potem pa jih je potrebno vrniti ali poslati naprej tja kjer jih bod nekdo samo hranil.

      22 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.08.2022 ob 8:16 gost

      Ne bo ti delal , pa tudi tukaj ne bo ostal ,ker bo pot nadaljeval naprej ,saj v Sloveniji za njega ni prihodnosti ,kot za nas ne ,če se bo takšen trend nadaljeval .Pa ne biti preveč usmiljeni do teh ker naši niso usmiljeni niti do lasnega naroda 8:11

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.08.2022 ob 8:19 gost

      Vse več pravic si bodo jemali ,več bo dobil kot mi , ne bo se nam prilagodil , je že bilo pa bo !!!!

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.08.2022 ob 8:20 Mirko gost

      Ne vem zakaj si ne prilagodijo švedski oz. norveški model. Migranti 8 ur delat! Potem v prostem času učit jezik. Ker roko na srce vemo, da to po večini niso nobeni begunci, ampak migranti in to ekonomski migranti. Tudi naši predniki so množično šli v tujino kot migranti, ekonomski migranti in poprijeli TAKOJ za vsako delo, ki jim je bilo ponujeno...99% teh novodobnih migrantov pa vemo zakaj pride in kaj je njihov cilj. Molsti socialne transfere držav kjer prosijo za azil. Kolikor vem primanjkuje delovne sile v SLO kar na veliko v gradbeništvu, proizvodnji...pa dajmo vsem tem mag. in dr. možnost naj se dokažejo. Ne samo da jih podpiramo "Aj wont to go to Džermani"... Popolnoma zgrešena politika priseljevanja v EU na ravni celotne EU. Rezultat oz. račun bodo dobili pa naši potomci. Migracije so bile in bodo in EU bi se morala bolj intenzivno zavzemati kako potekajo in biti bolj organizirani kot unija. Ko bodo vsi ti dr. in mag. dojeli, da bo treba redno delat za vsakdanji kruh ali pa izgon iz EU se tudi ne bodo tako množično podajali na balkansko pot. Zdaj jim pa omogočajo vse povprek še k zdravniku pride prej kot državljan države gostiteljice, tri obroke na dan, pa še na morje naj grejo, saj pa so popolnoma travmatizirani...te travme se tudi kažejo že po večjih mestih po Evropi, ampak mediji o tem ne smejo dosti poročati "sovražni govor pa to". V Nemčiji so v zadnjih 6 mesecih imeli ne vem koliko primerov, ko so večje skupine teh dr., mag. migrantov obkrožile ženske ali v kopališču ali na javnih dogodkih ter izvajale različne oblike nasilja. Vemo pa da se večji del teh kvazi migrantov na koncu ukvarja z mafijskimi posli, vendar si lepo zatiskamo oči in rinemo z glavo v pesek kot noj z mislijo saj se bo že uredilo. Ne bo se če tega ne uredijo države same.

      33 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 18:14 Ssaaa gost

        Kakšne švedski model? Pogledni si tan državo, beguncov majo telko ka nevejo ka naj z njimi pa so ena držav z največ streljanja pa umorov v evrope zaradi toga, ove živijo v svojih getojaj pa še pred kratkin je švedska vlada sama priznala ka njin dobra integracija migrantov v družbo nej uspela, taka sami znajo ka so v kurci

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.08.2022 ob 8:21 gost

      6: 47 pravilen komentar !!!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.08.2022 ob 8:29 gost

      ČE TA IMA VSE PAPIRJE ? Zdravniškega pregleda pred zaposlitvijo, tako kot moramo vsi državljani, BAJE NI HOTELA OPRAVITI. Pa jes ne razmim kak lahko tako 2 funkcijo v državi opravlja nekdo. ki ga prej ne pregleda neodvisna (ne Golobova) zdravniška komisija. V Ameriki se mora še predcednik podvreči vsem pregledom kot nastopi funkcijo in rezultati so javni. Tudi v Sloveniji NE MOREŠ OPRAVLJATI TAKE FUNKCIJE ČE NISI POPOLNOMA ZDRAV IN SPOSOBEN, V NASPROTNEM PRIMERU NASTANEJO NEPOPRAVLJIVE POSLEDICE PO USTAVI.

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.08.2022 ob 8:43 gost

      Kakšno vsoto dobiš na sociali ? 300 evr pa nič več . Dobiš paket za hrano ,fižol ,mleko ,1l olja milo, in ta paket dobiš za upoorabo 3 mesecev prej nimaš kaj iskat tam ,Ti ponudijo morje , ti ponudijo še kaj drugega ne to je vse kar en slovenec dobi . Še to te je sram prosjačiti ,pa koliko je še takšnih pa jih je takne zgodbe sram povedati . Tem migrantom je pa ponujeno vse kar si zaželijo . Je to pravično te sprašujem 8:11

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      26.08.2022 ob 8:48 gost

      Hotel savno izi posteljo dat jim življenje kot GROFU ,,,,,,,,Vse prav ,da se jim pomaga samo do določene meje ,,,,,,,,,,

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      26.08.2022 ob 8:53 gost

      Slovenski narod ne bo zapufal te države .,,, migrantje pa jo bodo . Vi samo dajte ,slovenci tako ne rabijo ,naj je suhi kruh pa vodo .......

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      26.08.2022 ob 8:53 kilonja gost

      HAHAHAHAHAH Klakočar Zupančič predlaga brezplačen javni prevoz za prosilce za azil, da bi lahko odšli na morje...HAHAHAH kaj ti bedaki levi še vedno zdravijo kovid z mosrko vodo in s soncem ? Pa hitro se je spomnila...jaz imam boljši predlog komunjare kozojebske, pojdite vi z afričani in z arabci v Nigerijo na izlet in tam tudi ostanite, dajte, plačamo vam davkoplačevalci,

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      26.08.2022 ob 8:58 gost

      Navadna raja zbira denar za bolnike ,ki ne morejo plačati zdravljenja svojega otroka , navadna raja zbira za otroke za na morje , ponošena oblačikla itd kaj dražava nameni za te nič . Razmislite malo .

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      26.08.2022 ob 9:17 Pomurec krivi kurec gost

      Otrokom v šoli so golobarji ukinili topel obrok, migrantom bodo pa počitnice plačali. Seveda, to je bodoča volilna baza komunistov. Prekleta banda rdečuharska

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 9:23 gost

        Kaj nas čaka v bodoče to kar se je že na samem štartu začelo sto vlado ? Nič dobrega in pravičnega !!!

        14 1 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      26.08.2022 ob 9:20 gost

      Diskriminacija pa pri slovenskemo naroda ni ali kako . živijo kot lordi !!!???

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      26.08.2022 ob 9:22 Karel K. gost

      Navadna raja zbira denar za gasilce katerim je Golobček obljubil plačo za opravljeno delo na Krasu, navadno rajo silijo, da dela za minimalca ali za znesek pod robom revščine, inšpekcije kateri so pod njihovim nadzorom pa podučujejo, da naj ne vidijo nič nepravilnosti, le tam kjer bivajo posamezniki Golobovom in Kučanovim neprilagodljivi. Zdaj so si izmislili formulo energetske pomoči svojim privilegirancem, ko bodo to dobili prejemniki socialne pomoči. Socialno pomoč pa dobnivajo v največji meri privilegirani, mnogokrat nepotrebni te pomoči, saj jim uradniki to zrihtajo na temelju političnega priporočanja. Pomoči potrebni si ne upajo zaprositi, saj se bojijo, da bodo enkrat spet sprejeli predpise, da se to vse piše na njihovo skromno premoženje. To imajo ti v genih, da plenijo premoženje tistih kateri ga imajo, da lahko preživijo, če zaidejo v premoženjske in eksistenčne težave Kučanovi.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      26.08.2022 ob 9:28 gost

      Resnico levih smo dobili na pladenj .še tisti ki jih nismo volili .,,,,,,,,,,

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 9:32 gost

        Nismo bogata država ,da bi se lahko takšne stvari šli ,če je vojna je vojna za vse enaka .11????

        12 0 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      26.08.2022 ob 9:46 gost

      Če pa je to pravično do slovenkih družin in njihovih otrok ,da se dela tako ogromna razlika ,pa ti nastavljeni niso vredni ,da sonce sploh posije na njih !!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      26.08.2022 ob 9:58 Svoboda gost

      Le kaj smo to Slovenci izvolili??!!

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      26.08.2022 ob 10:09 gost

      Blondinka Uršola z rdečimi čevelci obišči gos.Ogolin pa jo vprašaj kako živi slovensa družina .Gospa ti bo marsikaj povedala . Pa pot pod noge !!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      26.08.2022 ob 10:10 gost

      Jaz bom vprašal ,le kaj SO slovenci izvolili!!!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 10:19 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Ges ti odgovorin koga so nej izvolili lopova Janšo z podrepniki ala Hojs, Počivalšek, Mahnič itd. Se je boukše kak prejšnja vlada z psihopaton na čeli keri se cejlo življenje napaja na naš račun.

        2 17 Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      26.08.2022 ob 10:12 gost

      SRANJE SO IZVOLILI ,,,,,,,,,,,

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      26.08.2022 ob 10:13 dringi22 gost

      .......pederi, lezbače, ilegalni migranti .....nova volilna baza za svobodnjake. Zamo za to se gre. Gremo plesat. ( p.s. - nič nimam proti legalnim priseljencem, ki želijo delat, se integrirati in se zavedajo, da njim pripadajo iste pravice šele ko so jih naši domači uporabili...)

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      26.08.2022 ob 10:26 gost

      AAAAAAAAAA ti si navaden drekać .Kapišo !

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      26.08.2022 ob 10:28 gost

      Mogao bi i Mujo malo ići na more ali mora da gradi Sloveniju

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      26.08.2022 ob 10:28 gost

      Srbin 10:19

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      26.08.2022 ob 10:28 dringi22 gost

      Samo za to se gre.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      26.08.2022 ob 10:42 gost

      Ajmo politična elita odprite denarnice ,če ste predlagali za te prebežne otroke morje . IZKAŽITE SE ;NAREDITE NEKAJ PAMETNEGA ; KORISTNEGA ;DA VAS VIDIMO !!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      26.08.2022 ob 10:45 gost gost

      gost OB 10,19 TI NAJVEČJI BUDALA KA JE SVET VIDU PA GONI SE V ZANZIBAR KA MA JANŠA HOJZ S TEM ČE TE SEDANJA VLADA ZAKAPLE MARŠ IZ LEPE SLOVENIJE KVARIŠ VREME TELE RDEČE

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      26.08.2022 ob 11:00 gost

      10:42 Denar je potrebno obračat ne ga hranit v oazah .Pa ne nameniti 1 eur ali5 eur . te sramote si ne delajte pri tako visokih plačah ..................Ja , ja sit pizdunar laćnega ne razume ..........

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      26.08.2022 ob 11:15 gost

      Ta županova Micka Uršola si nabira politične tokče to je njen cilj

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      26.08.2022 ob 11:50 resnica gost

      Babe se še hudič boji,ženske prevladujejo v svetu politike in to ni dobro svet bo propadel slej kot prej,ženske ne smejo biti krotke kot so to dan danes,moški so copate in mehkužci in veliki pijanci in drogeraši zato so pa ženske prevzele oblast na svetom.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      26.08.2022 ob 12:36 gost

      Nepremišljena Uršola koliko denarja si ti prispevala za nekoga ,ki je pomoči potreben iz svojega žepa .?Verjetno niti centa ker takšnih stvari ne gledaš , saj zate ni zanimivo pa zamahneš z roko eh kaj ti reveži to ni za moje oći in ušesa !!!???

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      26.08.2022 ob 12:54 RheHeacock gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗯𝘂𝘇𝘇𝗽𝗮𝘆𝟭.𝗯𝗹𝗼𝗴𝘀𝗽𝗼𝘁.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      26.08.2022 ob 13:07 gost

      Vse kar je levo je (samoumevno ) NEPRAVILNO ! Babo zgebati pa natirati v trij p m !!!!!!! bergla dolga !!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      26.08.2022 ob 13:40 pűšpek gost

      Bemti mater babjo sejro kanzobato .Tej pritepenci ki jim je cilj klanja lidij v Evropi so deležni vsega milega .Naši ljudje ki so pa garali za državo pa kurac .Vrag sejri brnjasti

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      26.08.2022 ob 14:10 gost

      Oba komentarja 13.7 in 13:40 sta mi zelo všeč pa še nasmejala sta me !!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      26.08.2022 ob 14:20 gost

      Volilci 🕊 vas kaj bolijo 🦶 od 💃?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      26.08.2022 ob 14:38 gost

      Imajo bolovanje od plesa zato pa nič ne delajo . V 4 letih bodo prišli verjetno k sebi !!!14:20

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      26.08.2022 ob 15:27 gost

      Janša je že 30 let pri koritu v državi in z svojimi hlapci še zdaj ni prišel k sebi. Obratno vse bolj je prizadet.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 16:16 ojh gost

        15 ; 27 ............ Ne vem koliko si star in če se spomniš ko ste jokali in vsi kričali ,da JLA izpusti Janšo ? Če takrat Janša ne bi izdal ,da JLA pripravlja napad na Slovenijo bi sedaj bili Srbi .Ampak ti si se takrat še igral z lulekom v pesku in za to nimaš pojma o življenju .Ti nisi hlapec ? Kaj ste ,dobili od Golobe ?Debeli kurac v usta nič drugega .Saroš

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      26.08.2022 ob 16:12 gost gost

      GOST OB 15,27 TUTUTUPONJA KOJI KURAC VLAČIŠ JANŠO GOR MAŠ VLADO KA SI VOLU TELE ZABITO KAK DUGO SO ŽE GOR VSI STE PRIZADETI DECA SKOS JE NEŠČE DRUGI KRIV PAZI SI DRAGO TVOJO MOGOČE SKOČI KAMA PA NE PRIJDE VEČ K TEBI LUZER ZABITI

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 16:19 gost

        16:12 Pa to ti je ta zabiti srbin ,ki tupi v tri dni ,na ve namreč kje iama rit in kje glavo , malo pa je baje zamaknjen v betici saj se mu vidi !!!!!

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2022 ob 18:41 informacio gost

        Janša brečal v klejti Cankarjevoga douma da so tanki šli vö s kasarne na Vrhniki. Malo se pouči in si prečitaj intervju s pravin vojakon Peinkiheron. Zaradi Janše bi lejko bjla zradirana Ljubljana. On nema pojma od pojma. Folk ga nešče. Gibij volijtve za volijtvami.

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      26.08.2022 ob 16:26 gost

      16:16 to mi delaj zadnji stavek mi je lepi ,,,,ojjoj

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      26.08.2022 ob 16:31 gost

      luluek v pesku 16:16

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      26.08.2022 ob 21:10 Qqqqq gost

      Dajte že enkrat mir z temi Ukrajinci, našli v avto 1 milijon evrov zdaj pa mi njim prezplacni prevoz na morje, za svoje dejte pa moram plačati 200 evrov plus 50 za mestni avtobus plus 350 najemnine plus stroški, ten pa vse v rit poriniti ka so pri nas na brezplačnon dopustu. Malo je za premisliti komu pa kaj.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      26.08.2022 ob 21:13 Janči gost

      V treh mesecih so nam nakopali kup gnoja. Višji davki, nižje plače, dvoštevilčna inflacija, kmalu nepremičninski davek ... In mnenje sindikatov: Zadovoljni z ukrepi vlade!!!???🙈

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      27.08.2022 ob 9:42 Bubu gost

      Ker je te mentalno pohbalne klošare obkrožo na volitah je umsko prizadet aja pa plešite zaj

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      27.08.2022 ob 9:58 gost

      Kmeteki , kmeteki neizobraženi 9:42

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      27.08.2022 ob 10:02 gost

      Pametni smo se zadržali pri volitvah , norčeki so pa krožili ho,ho,ho,ho,

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      27.08.2022 ob 13:18 AndreaHensley gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗯𝘂𝘇𝘇𝗽𝗮𝘆𝟭.𝗯𝗹𝗼𝗴𝘀𝗽𝗼𝘁.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      27.08.2022 ob 13:47 gost

      13.22 Lenka ti se tem tujcem malo ,čisto malo bo dovoj zaleti v r_t

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      27.08.2022 ob 18:46 evo mene gost

      Došao sam na privremeni rad u Sloveniju. Čuo sam puno lepoga od Slovenije. Ali Slovenke? Vole nas Balkance i ledig fraj one a pogotovo one oženjene. Ne uspem ih sve obraditi. Naše oruđe vole ko svoju majku. Da bar traje sto godina.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      28.08.2022 ob 7:31 gost

      Srbin tebi se tvoj čas izteka !!! Ne baste nas videli !!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.