https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V Bakovcih obeležili obletnico stadiona, sosedski derbi Dokležovju

Bakovci, 5.9.2022  

Nogometaši Dokležovja so v tretjem krogu prve Medobčinske nogometne lige Murska Sobota v Bakovcih premagali Bakovčane s 1:5 (0:4).

ŠNK Bakovci - NK Dokležovje 1:5 (0:4)

(Vereš v 21. min, Breznik v 24. in 43. min, Lukač v 37. min, Radulovič v 61. min, Šiftar v 88. min)

Začetna enajsterica ŠNK Bakovci: David Boshkovski, Anej Topič, Mitja Lukač, Žan Perkič, Matej Nemec, Sašo Radulovič, Samo Vogrinčič, Blaž Balažic, Marko Lapoši, Mitja Kreft in Matjaž Vöröš.

Začetna enajsterica NK Dokležovje: Marko Karoli, Jure Gregor, Tadej Podgorelec, Rajko Ropoša, Borut Lukač, Domen Žižek, Matjaž Breznik, Blaž Vereš, David Vrbančič, Tilen Karajica in Aljaž Lukač.

Bakovčani so morali pred 150 gledalci priznati premoč sosedom iz Dokležovja, ki so slavili s 1:5. Za Dokležovje so zadeli Blaž Vereš v 21. minuti, Matjaž Breznik v 24. in 43. minuti, Aljaž Lukač v 37. in Rok Šiftar v 88. minuti. Častni zadetek je za domačine dosegel Sašo Radulovič.

10. obletnica stadiona 

Pred pričetkom tekme je potekala krajša slovesnost ob 10. obletnici nogometnega stadiona v Bakovcih. Zbrane sta ob tej priložnosti nagovorila predsednik ŠNK Bakovci Roman Balažic in predsednica KS Bakovci Nives Cajnko, ki se je v govoru sprehodila skozi zgodovino. Spomnila je, da so se takrat, po skoraj 60. letih, uresničile dolgoletne želje nogometnih privržencev v naselju. Stadion je bi zgrajen ob sodelovanju Mestne občine Murska Sobota, Krajevne skupnosti Bakovci in Evropske unije, ter s pomočjo donatorjev in sponzorjev. 

Vrednost projekta je takrat znašala 700.000 evrov, 42 odstotkov finančnih sredstev je bilo iz naslova razvoja podeželja prispevala Evropska unija, preostali znesek pa je namenila soboška občina.

V počastitev okroglega jubileja so na igrišče skočili štirje izkušeni padalci. 

Nastopile so tudi Prekmurske mažoretke Bakovci.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.