https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nafta priznala premoč razigranemu Aluminiju

5.9.2022  

V soboto, 3. septembra, je bila v Športnem parku Lendava odigrana tekma 6. kroga 2. SNL, v katerem je ekipa Nafta gostila Aluminj. Slednji so v drugem polčasu s tremi zadetki prišli do zanesljive zmage.

NK Nafta 1903 - NK Aluminij 1:3 (0:0)

(Marinšek 54. min, Brest v 68. min, Skiba v 76. min, Oštrek v 83. min)

Začetna enajsterica NK Nafta 1903:

Začetna enajsterica NK Aluminij: 

Sodniki: Kondić Božo (glavni sodnik), Pospeh Tomislav (1. pomoč), Brezovar Nejc (2. pomoč)

Delegat: Anželj Damjan

Število gledalcev: 500

Rumeni kartoni: Martić (21. min), Bizjak (27. min), Zukić (35. min), Haljeta (66. min), Crnčec (78. min), Sulejmanović (86. min)

Prvi polčas je minil brez zadetka. 

Nogometaši Aluminija so dobili derbi 6. kroga 2. SNL proti Nafti. V Lendavi so zmagali s 3:1 in na samem vrhu razpredelnice spet ujeli vodilno Krko. Za Nafto je bil to prvi poraz v prvenstvu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2022 ob 6:50 Gost 2 gost

      To ni več gledljivo,do sedaj je Naftaše spremljala sreča.Proti Aluminiju pa je vsa nemoč ekipe prišla na plano.Take igre bi se sramovali v najnižji ligi.TO NI NOGOMET.Nagnati nesposobnega trenerja.Igra nima nobenega smisla,Novinič ki bi igro lahko kvalitetno povezal sedi na klopi,igrajo pa neki Mađari ki o igri pojma nimajo.Sramota.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2022 ob 8:18 Fekete Jancsi gost

        Ja trbej nagnati Dončića of je za vse kriv az anya uristen, tak kak su natirali Fridla of je tudi bil vse kriv, a Dončič nem hotela oditi nikak, treba ga sa taligami odpelati sa klub na goričku k muraba.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.09.2022 ob 8:37 1903 gost

      Kocsardi? Pozsgai? Boer?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.09.2022 ob 10:19 Ibrica jusić gost

      Pred prvenstvom sem napovedal, da se bo v šestem ali sedmem krogu videlo kdo bo prvak, torej vse kaže na dvoboj Krke in Aluminija. Ostali bodo samo sodelujoči, brez kakih šans za uvrstitev v prvo ligo.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.09.2022 ob 15:02 Sramota gost

      Prva liga,je bila napoved,to je anti nogomet,vsak z svojo žogo,kočardi,požgaj,spizdita vred z trenerom

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.09.2022 ob 18:48 gost

      Tudi meni je bla to zadnja tekma, ki sem si jo ogledal, to itak ni več Nafta in nič nima z našim svetim klubom. Treba je upati, da madžari odidejo iz kluba in se začne vse na novo z igralci iz pomurja kot nekoč. To več nima smisla, to životarjenje v drugi ligi in borba za peto mesto, tega v Lendavi ne zanima nikogar, razen peščice fanatikov, ki še verjamejo v madžarski projekt in prvo ligo. O igri Nafte škoda besed, kot da bi gledal občinsko ligo, preskakovanje igre, brez kakih tehničnih potez, nabijanje žoge čim dalje od sebe, da o luknjasti obrambi sploh ne govorim. Trener Boer, Kočardi in Požgai, če bi vsaj malo možganov imeli pa čiste vesti, bi že morali pakirat za Zalaegerszeg.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.09.2022 ob 18:55 gost

      Kriva sta tudi Fridl in Dončič. No pod njunim vodstvom so vsaj nekaj probali igrat lepo za oko, to, kar pa igrajo pod madžarskim trenerom je pa izpod vsake kritike, to je igra brez repa in glave. Z tako taktiko vedo Nafto vodit tudi Radoš, Boso, Utroša, Cifer, Vokri in še kdo pa jih ne rabite tak drago plačevat kot Boera. Dobro, Orban že ve kaj dela z svojimi nesposobnimi gradbinci.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.09.2022 ob 20:24 Mariahomas gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem…>>> 𝗪𝘄𝘄.𝗛𝗼𝗺𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.