https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinci Klima Tratnjek klonili proti Krškemu

11.9.2022  

V soboto, 10. septembra, je bila na Stadionu Matije Gubca odigrana tekma 7. kroga v 2. slovenski nogometni ligi med NK Krško in Beltinci Klima Tratnjek.

NK KRŠKO- BELTINCI KLIMA TRATNJEK 3:2 (2:2)

(Kralj v 5. min, Grobelnik v 10. min, Lovrić v 19. min, Lesjak v 42. min, gordić v 56. min)

ND Beltinci Klima Tratnjek: Zver, Rantaša, Rec (od 83. Baligač)Ptiček, Ščernjavič (od 68. Đurak), Sočič, Pihler, Zorman, Kralj, Čakš (od 74. Kosi) in Grobelnik.

NK Krško: Goričar, Lesjak, Rudonja, Hanžek, Olamba, Brekalo, Lovrić (od 88. Barišić), Petrak, Arapović, Marinić  (od 69. Antunović) in Gordić.

Sodniki: Damjan Novarlić (glavni sodnik), Elmedin Dedić (1. pomoč) in Jernej Flajšman (2. pomoč).

Delegat: Sandi Kranjec. 

Rumeni kartoni: Grobelnik, Sočič, Kralj; Hanžek.

Tekma se je pred 150 gledalci začela bojevito. Po prodoru in strelu Čakša z desne strani je v 5. minuti igre odbitek v mrežo domačih pospravil Jan Bruno Kralj. V 10. minuti je nato povišal vodstvo za 2:0 Gral Grobelnik. Mateo Lovrić je nato v 19. minuti zmanjšal razliko. V 42. minuti pa je prišlo do izenačenja. Gol je zadal Sebastian Lesjak. Prvi polčas se je tako končal z 2:2.

V drugem polčasu pa so bili agresivnejši domačini. Tako je z močnim strelom v 56. minuti Krško popeljal v vodstvo Miloš Gordić. Drugi polčas se je tako končal z zmago domačinov.

Beltinci Klima Tratnjek bodo v soboto, 17. septembra, ob 16. uri na Športnem parku Beltinci gostili Ilirijo 1911.

FOTO: Arhiv Pomurec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.