https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tatvina motorne žage in ogrožanje varnosti

09.11.2011 ob 7:11  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru, štiri povoženja divjadi in zasegli dva osebna avtomobila.

V obravnavanih prometnih nesrečah se je ena udeleženka telesno poškodovala v ostalih treh pa je nastala le gmotna škoda. Okrog 10.00 ure se je v Rakičanu zgodila prometna nesreča z udeležbo kolesarke in peške. Zaradi razjasnitve okoliščin prosimo kolesarko, da pokliče na telefonsko številko 113 ali se oglasi na Postaji prometne policije Murska Sobota. 

S področja kriminalitete na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina motorne žage in ogrožanje varnosti. Na območju Lendave obravnavana tatvina bakrene odtočne cevi, na območju Ljutomera pa poškodovanje tuje stvari. 

Javni red  in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj  se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.    

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti ter med Lendavo in  Spodnjo Ščavnico.     

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.