https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kdo tokrat v Pomurju išče delavce?

20.09.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

JD TURIZEM, družba za upravljanje turističnih in poslovnih objektov, d.o.o. vabi med svoje vrste SOBARJA/ICO. Od kandidatov pričakujejo končano osnovnošolsko izobrazbo, smer: Splošne izobraževalne aktivnosti/izidi ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je tudi vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so: Oseba mora obvezno predložiti potrdilo o nekaznovanosti (kazenska evidenca) ter mora biti delovna, odgovorna, urejena in prijazna. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 30. septembra 2022.

KOCLJEVINA - zavod za usposabljanje in zaposlovanje invalidnih oseb, Prosenjakovci vabi med svoje vrste INŠTRUKTORJA/MENTORJA. Od kandidatov pričakujejo končano srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo, 2 leti delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B kategorije. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti do 24. septembra 2022.  

RMB MODULARNA GRADNJA, proizvodnja, storitve, investicije d.o.o. išče ADMINISTRATORJA/KOMERCIALISTA. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 3 - mesečnim obdobjem. Od kandidatov pričakujejo končano višješolsko (prejšnja) izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo, 1 leto delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti, pokličejo na razgovor oziroma oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 30. septembra 2022.

OBČINA GORNJI PETROVCI išče VIŠJEGA REFERENTA. Od kandidatov pričakujejo končano višješolsko (prejšnja) izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo, 6 mesecev delovnih izkušenj ter vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so: Od kandidatov se pričakuje, da imajo relevantne izkušnje na področju lokalne samouprave. Besedilo javnega natečaja in vloga za zaposlitev sta objavljena na spletni strani občine. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 3 - mesečnim obdobjem. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti do 24. septembra 2022. 

RIKI TRGOVINA IN STORITVE D.O.O. išče kandidata za DELO V TISKARNI IN PRIPRAVI. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6-mesecev s poskusnim 3 - mesečnim obdobjem. Od kandidatov pričakujejo končano srednjo poklicno izobrazbo, Področje neznano. Alternativna izobrazba: srednja strokovna izobrazba, srednja splošna izobrazba, Področje neznano. Delovne izkušnje niso zahtevane, potreben pa je vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 26. septembra 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.09.2022 ob 6:16 gost

      Ko vas jebe banda lopovska za ta drobiž si sami delajte.Pa ne govorite,da ni kadra je samo ne več za štipendijo toliko o zaposlitvah.

      44 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.09.2022 ob 8:08 gost

      ja res so banda

      24 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.09.2022 ob 9:01 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Za delo čistilke nuca potrdilo o nekaznovanosti, župan pa predsednik vlade je pa lejko bivši obsojenec. Butalska država.

      50 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.09.2022 ob 9:16 gost

      Ja če si kandidat za manj vredno delavno mesto moraš biti ne kaznovan. To samo velja za Slovence za juzjake to ne velja. Če kandidiraš za predsednika države ali za poslanca pa moraš imeti spretnosti lažnivca manipolatorja, kradljivca, pijančevanja itd. Zato da te lažje glupi narod izvoli.

      44 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.09.2022 ob 10:12 gost

      Pa Mura išče kader, igralce z j...i in strokovni štab z m.....i.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.09.2022 ob 11:34 Nejci iz zaprtega odelka gost

      Tudi Zavod Hrastovec na zaprtem odelku, kjer bivam jaz in moja norost isce junaka psihoterapevta in psihologa, ki bi ukrotila mene in mojo norost ter vse moje notranje jaz pod imenom Lendavski nadvojvoda, Df, Dilinka, Cergoli, Magyar Bacsi in se in se ki me razjedajo od znotraj. Prosim pomagajte mi in se javite na oglas.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.09.2022 ob 11:35 gost

      Mura isce pomocnika za Contalo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.09.2022 ob 12:06 gost

      Francoski Zidan je fraj lejku ga Mura najame.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.09.2022 ob 12:09 gost

      Srbin tebe bodo najeli za HAJZ PONARA javi masnolasemi golobnjaku !!!! !!!! HO,ho,ho,ho,ups

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.09.2022 ob 12:23 gost

      Ho, ho, ho telebajs ti si pravi za take stvari kere že v štartu nimajo uspeha. Kajti hlapci nimajo rešitve samo imajo glavo za kimanje, jezik za,, rit,,, lizati vele vodijo,,, Januš groznumi.,,,,,.štekaš oslek hi, hi, hi.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.09.2022 ob 12:32 gost

        TUDI TVOJ JEZIK JE ZA GOLOBOVO RIT ZA DRUGA NI PRIMEREN . ZATO GOLOB TAKO POSTRANI OZ: ČUDNO HODI .SEM MI PA ZDI DA SEM TE PRED PARIMI DNEVI VIDEL KAKO MOLI GLAV IZ NJE DEBELA PEDERŠČINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.09.2022 ob 14:16 Constancerown gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐜𝐚𝐬𝐡𝟗𝟐.𝐛𝐥𝐨𝐠𝐬𝐩𝐨𝐭.𝐜𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.09.2022 ob 16:21 ŠTEFAN gost

      DELAL SMO ZA MINIMALKO ENI PA SO SE OBOGATILI V TERMAH 3000

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      21.09.2022 ob 5:25 dilinka gost

      Jeeee dillinka s Cigajnom se ga pelava pri leder fabrik.Jeeee ka ga CSUNTO še ne do odjebale???? Pa kelko ga more srate ka do ga odjebale??? Ve pa tej je posranec, zblojeni!!! Tak ga je zblojene ka ga nite ne vej dillinka ka ga gej zblojene. Čista se njeme mejša tak kak mešače za beton. Jeeee pa tou ga še cejla zemeljska kugla nej ga vidla. Pa dela ga sramoto cejlome Goričkome bejli, pavrom. Pa ge se ga podrislam na njega, SRAMOTA CSUNTA zasro si ga za cejle život. Jeeeeeeee ode ga delati pri leder fabrik.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      21.09.2022 ob 17:25 Ggt gost

      Ka pa višji referent v najhujši slovenski občini, nega zanimanja, ali pač rodbina?!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.