https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ljutomerski Meteorplas ostaja na vrhu lestvice

25.9.2022  

V petek, 23. septembra, so bili odigrani dvoboji 3. kroga 1. slovenske futsal lige. Ljutomerski Meteorplast ŠIC bar se je odpravil v Sevnico in s tretjo zaporedno zmago obdržal vodilno mesto v 1. slovenski futsal ligi. Prleki so Sevnico premagali s 6:3 (5:1) in imajo še naprej edini v prvoligaški konkurenci stoodstotni izkupiček.

Varovanci Roberta Grdovića so silovito pričeli tekmo in v 6. minuti vodili s 3:0. Mrežo gostiteljev je v 1. minuti načel njihov nekdanji igralec Denis Knežević, vodstvo pa sta povišala Aljaž Ruis v 4. in Aljaž Goznik v 6. minuti. Ljutomerčani, ki jih je ob odsotnosti poškodovanega Kristiana Škergeta kot kapetan na parket popeljal Matic Goznik, so gostitelje povsem nadigrali in jih prisilili, da so se ves čas branili.

Mlado, poletno ekipo Meteorplasta ŠIC bara so bili primorani zaustavljati tudi s prekrški in že v 12. minuti so si nabrali šest prekrškov, s čimer so Kneževiču omogočili, da je s kazenskega strela (10 metrov) zabil za 4:0. Po visokem vodstvu gostje niso več igrali »s polno močjo« in so domačinom dovolili, da so si ustvarili nekaj priložnosti. Iz ene od teh je za znižanje na 1:4 v 15. minuti zadel Domen Krnc. Pred odhodom na odmor, na semaforju je pisala 19. minuta, je vodstvo ljutomerskega moštva povišal Thomas Pihler in postavil izid polčasa (1:5).

V drugem polčasu so gostje nadaljevali s kombinatorno igro, gostitelji pa so jih poskušali zaustavljati z grobo igro. Sodniški dvojec Dejan Veselič/Gregor Korošec je imel veliko dela. Do 27. minute sta sodnika kartonirala Sevničane, katerim sta pokazala štiri rumene kartone (Kuhar, Krnc, Pešec, Jordan), nato pa, ko so domačini sprovocirali goste, štiri kartone pokazala še Ljutomerčanom (Kneževič, M. Goznik, Ruis, Pihler).

In še zadetki v drugem polčasu. Najprej je zaostanek (2:5) v 31. minuti znižal David Pipan, sedem minut pozneje je za mirno končnico zadel Matic Goznik, končni izid 3:6 pa je v izdihljajih dvoboja iz kazenskega strela (10 metrov) postavil domači kapetan Sebastijan Drobne.

»Čestitke mojim fantom. Čestitke tudi Sevnici na zelo dobri tekmi. Pokazala je, da je to zelo vroče gostovanje, zato sem zelo ponosen na moje fante, da so zabeležili tretjo zaporedno zmago. V prvi polčas smo vstopili tako, kot smo se pripravljali na treningu. Lahko bi zabili kakšen zadetek več. V drugem polčasu je morda v našo ekipo prišlo razmišljanje, da bomo z lahkoto prišli do zmage, pa so domačini pokazali zobe. Kljub vsemu menim, da je končni rezultat pravičen. Mi smo sicer imeli še nekaj priložnosti, predvsem iz protinapadov, a je Sevnica nudila dober odpor, tako da sem zelo zadovoljen s tekmo,« je po zmagi dejal trener ljutomerske ekipe Robert Grdović.

V prihodnjem krogu (petek, 30. septembra) bo v ljutomerski dvorani ŠIC derbi dveh trenutno točkovno najuspešnejših ekip 1. slovenske futsal lige. Meteorplast ŠIC bar (9 točk) bo gostil Dobovec, večkratnega državnega prvaka (7 točk).

Meteorplast ŠIC bar: Anžel, Lovrenčič (vratarja), A. Goznik, M. Goznik (kap.), Rajter, Kneževič, Trstenjak, Pihler, Ruis, Kosec, Tkalčič, Šnofl. Trener: Robert Grdović.

Foto: Meteorplast

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2022 ob 15:57 Sarahinney gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐜𝐚𝐬𝐡𝟗𝟐.𝐛𝐥𝐨𝐠𝐬𝐩𝐨𝐭.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2022 ob 19:19 gost

      Meteorplast ali Hiša daril?????

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.