https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V kampu Terme Lendava zagorel avtodom

25.09.2022 ob 8:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi in požar na avtodomu.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali povzročitev lahke telesne poškodbe, dve poškodovanji tuje stvari, dve goljufiji in tatvino prenosnega računalnika.

Ob 20.09 je v kampu Terme Lendava zagorel avtodom. Požar, ki je avtodom uničil, so pogasili PGD Lendava.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na pomurski avtocesti.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2022 ob 8:48 Carlaemple gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐜𝐚𝐬𝐡𝟗𝟐.𝐛𝐥𝐨𝐠𝐬𝐩𝐨𝐭.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2022 ob 8:56 gost

      Ta kemp sploh deluje po tem ko ga je vlada Janeza Janše prodala Madžarom z jouzekun Horvaton in poslancem SDS Madžarom keri je zdaj najbolj glasen o poštenosti sam pa je prodal z janušem groznim celo Lendavo Madžarom. S tem pa povzročil okoljsko škodo edinumi hribček z vinogradi. Kajti tam zdaj gradijo tovarne kere sploh ne sodijo v vinograde.

      8 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2022 ob 9:28 123 gost

        Kolikor vem se je Sava d.d. odločila za prodajo term Lendava, glede na stanje hotela so Madžare nategnili. Kaj ima s tem Janez Janša ali Jože Horvat pa mi nekako ni jasno. Za tovarno, natančneje čokoladnico pa ne skrbi, verjamem, da je investitor ocenil tveganje oz. Investicijo v katero se je podal.

        17 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.09.2022 ob 9:52 gost

      Jebo te Janša in Joužek u tupavo bosansko tikev 9:28

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.09.2022 ob 10:13 gost

      Ni res da nimajo nič z prodajo term Madžarom vse so odgovorni SDS pizdeki keri so sedeli v nadzornih svetih SDH, Sava turizma, slabe banke itd. Zato ne lajaj kar nimaš pojma kako so lobisti povezani med sabo. Iz vlade pa dobijo samo klic kaj in kako prodati. Štekaš debil hlapec SDS stranke in nove Slovenije najbolj.,,,, ne pobožne stranke,,, najbolj tajkunske prejšnje vladne sestave.

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.09.2022 ob 11:06 gost

      Debeli drkonja ti še vedno gledaš samo za nazaj.??? Vsi ostali navadni smrtniki gledamo v prihodnost in ne zgodovino, ki se je ne da popraviti. Prihodnost naj te skrbi, kam nas bo odpeljala nesposobna Golobova vlada z Fajonko in komedijantom?????

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.09.2022 ob 6:49 gost gost

        kama de nas odpelala, v takšen dr.k kak nas je JJ ki je Lendavo že praktično podaril madžarom, JJ ki nas je z boni in drugimi dodatki zapufal za kar en lep čas , v tak dr.k nas res ne more, gre lahko samo na boljše.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.09.2022 ob 12:43 gost

      Naprej lahko samo gledaš ko je državna blagajna polna. Ne ko je prazna kajti vlada debilov gnojov SDS in nove Slovenije je še dno blagajne ukradla ne samo denar.

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.09.2022 ob 13:19 Nejči iz zaprtoga odelka gost

      Oprostite , ka spet take bolane pišem, mam potrdilo, ka sem nor in lahko pišem o sds in Janši kaj hočem in pljuvam po njem. Po drugi strani ga pa mam rad, saj sem že vrsto let član sds in Janševa desna roka. Ubogi jaz, ko se včasih kontrolirati ne znam. Krivi ste pa vi, glupi narod in domobranci okrog mene v belih haljah na čelu z Janšo.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.09.2022 ob 13:28 Islamski policisti so kriminalci gost

      youtube.com/watch?v=9cHFOLZEJ4w youtube.com/watch?v=68KjjTa6Rz4 24ur.com/novice/tujina/protestniki-zazigajo-resevalna-vozila-v-katerih-se-skriva-policija

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.09.2022 ob 13:41 gost

      BOLJ BOLANIH LJUDI od LEVOJAJE GAMADI NI !!!!!!!!!!!! pocrkajte v mukah !!!!!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.09.2022 ob 15:58 Sarahinney gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐜𝐚𝐬𝐡𝟗𝟐.𝐛𝐥𝐨𝐠𝐬𝐩𝐨𝐭.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.