https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Pomurke suvereno premagale Radomlje

Mestni stadion Fazanerija , 3.10.2022  

Na zelenici Mestnega stadiona Fazanerija je bila v nedeljo, 2. oktobra 2022, odigrana tekma 6. kroga 1. SŽNL, kjer sta se pomerili ŽNK Nona Pomurje Beltinci in ŽNK Radomlje Medex. Srečanje se je končalo z velikim porazom gostij z 6:0.


ŽNK Nona Pomurje Beltinci - ŽNK Radomlje Medex  6:0 (3:0)
(Eferl v 3. min; Korošec v 22. min in v 51. min, Kolb v 44. min in v 60. min; Vilčnik v 65. min)  

Začetna enajsterica ŽNK Nona Pomurje Beltinci: Kocijan, E. Kos (od 73. Hofman), Korošec, Kolbl, L. Kos (od 73. Sok), Rakovec (od 85. E. Balažic), Šoštarič Karič, K. Horvat (od 85. E. Horvat), Klopčič, Rozmarič in Eferl (od 64. Vilčnik).

Začetna enajsterica ŽNK Radomlje Medex: Vidrih, Mc Quarrie, Osojnik, Šenk, Testen, Hlebec (od 87. Škulj), Gerjolj (od 70. Omerzu), Kličić (od 54. Podkrajšek), Poje Mihelič, Gadnik in Dolinar.

Rumeni kartoni: L. Kos, K. Horvat; Kličić, Mihelič.

Sodniki: Mediha Durić (glavni sodnik), Joži Močivnik (1. pomoč) in Fatlind Racaj (2. pomoč).

Delegat: Vinko Vozlič.

Št. gledalcev: 100.

Beltinčanke so že na začetku tekme pokazale svojo premoč. Že v 3. minuti zadela Anja Eferl. Beltinčanke so svoje vodstvo nato povišale v 22. minuti, ko je Kaja Korošec izkoristila napako v obrambi Radomelj. Rezultat prvega polčasa pa je postavila v 44. minuti Špela Kolbl, ko je ponovno zatresla mrežo gostij.  

Drugi polčas so Pomurke ponovno začele narekovati tempo. Že v 51. minuti je povišala vodstvo za 4:0 Kaja Korošec. V 60. minuti se je pod peti gol domačink podpisala Špela Kolbl. Končni rezultat tekme, pa je postavila Noelle Vilčnik v 65. minuti. Tekma se je tako končala z rezultatom 6:0.

Pomurke po šestem krogu prvenstva tako kraljujejo na vrhu lestvice. 

ŽNK Nona Pomurje Beltinci bodo v nedeljo, 16. oktobra, ob 15:30 v Ajdovščini gostovale pri Primorje Gaia Naturelle.

Več footgrafij v spodnji galeriji...  

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2022 ob 16:30 DoriJensen gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.