https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

»Muraši za Emo« zbirali sredstva

11.10.2022 ob 8:00  

V NŠ Mura so uspešno zaključili dobrodelno akcijo »Muraši za Emo«, v kateri so zbirali sredstva za Emo Bojnec, ki je pred leti oslepela. Zbrana sredstva bodo namenjena za nakup brajeve vrstice in ostalih potrebščin, ki jih Ema potrebuje za lažje opravljanje študijskih obveznosti.

V NŠ Mura si prizadevajo, da niso uspešni le na igrišču, temveč tudi izven njega, ob tem pa tudi družbeno odgovorni. Kot klub se vključujejo tudi v reševanje stisk ljudi v Prekmurju.

Z dobrodelno akcijo "Muraši za Emo" so zbirali donacije za Emo Bojnec, ki je pred nekaj leti oslepela, a se je kljub temu uspešno spopadla z izzivi v gimnaziji ter se vpisala na fakulteto. S tem je povezan tudi nakup nove brajeve vrstice, ki pa zanjo in njene starše ne bo predstavljal dodatnega stroška. V akciji "Muraši za Emo" so namreč zbrali dovolj sredstev, da bo do nje prišla "brezplačno".

Ema se je v družbi staršev in dveh sester včeraj v Fazaneriji veselila zmage Mure nad Celjem, v polčasu tekme pa ji je predsednik kluba Robert Kuzmič tudi izročil simbolično darilo ob zaključku akcije in ji ob tem zaželel uspešno opravljanje študijskih obveznosti.

Foto: NŠ Mura

    Fotogalerija