https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na dražbi se prodaja stanovanjska hiša v Ljutomeru

11.10.2022 ob 9:00  

Ministrstvo za javno upravo bo 18. oktobra na dražbi prodajalo stanovanjsko hišo v naselju Stara Cesta v Občini Ljutomer.

Ministrstvo za javno upravo bo 18. oktobra 2022 na dražbi prodajalo stanovanjsko hišo na naslovu Stara Cesta 26 b, 9240 Ljutomer, parcelna številka 342/4 v katastrski občini 261 Stara Cesta. Dostop do nepremičnine je mogoč po občinski javni cesti. V okolici se nahajajo stanovanjski in kmetijski objeti ter kmetijske površine. Center Ljutomera je oddaljen približno 7 km.

Kot izhaja iz razpisa dražbe, je bil objekt zgrajen leta 1990 in meri 154,8 kvadratnega metra. Sestavljen je iz kleti, pritličja in mansarde. ima leseno stropno konstrukcijo, dvokapno streho in opečno kritino. Stavbno pohištvo je delno leseno s termopan zasteklitvijo ter delno PVC okna, vrata pa so lesena. Hiša je nevzdrževana in zapuščena,

Na dražbi bo naprodaj za 70 tisoč evrov. Varščina znaša 7 tisoč evrov in mora biti poravnana najkasneje do 14. oktobra 2022. Pravočasna ponudba mora prispeti najkasneje do 18. oktobra do 15. ure. Več iformacij najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.10.2022 ob 18:07 JosephineHarris gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.