https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Več prometnih nesreč s telesnimi poškodbami

11.10.2022 ob 11:20  

Policisti PU Murska Sobota pozivajo vse udeležence v cestnem prometu, da vozijo previdno in zbrano. Včeraj so obravnavali tri prometne nesreče s telesnimi poškodbami. 

Včeraj malo pred 8. uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči med dvema voznicama, ki se je zgodila izven naselja Noršinci iz smeri Murske Sobote. Voznica osebnega avtomobila je zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu trčila v vozilo voznice, ki je pravilno pripeljala iz nasprotne smeri. Povzročiteljica prometne nesreče je bila huje, dve potnici v vozilu pa lažje telesno poškodovani. Izdan ji bo plačilni nalog.

Včeraj malo po 15. uri je v Radencih voznik osebnega vozila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred njim ustavljajoč osebni avtomobil voznice, ki je po nesreči sama poiskala zdravniško pomoč.

Včeraj malo po 15.30 je v Gomilici voznica osebnega avtomobila odvzela prednost kolesarju, ki je bil v prometni nesreči lažje telesno poškodovan.

Policisti pozivajo k previdni in zbrani vožnji

Policisti pozivajo vse udeležence v cestnem prometu, da vozijo previdno ter zbrano, hitrost vožnje prilagodijo razmeram na cesti, uporabljajo varnostne pasove, med vožnjo ne telefonirajo in vozijo trezni. Posebna pozornost naj bo namenjena pešcem, kolesarjem in voznikom enoslednih motornih vozil, so zapisali v izjavi za javnost.

Foto: PGD Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.