https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nafta odpovedala prijateljsko tekmo, ker igralci niso hoteli igrati

Lendava, 12.11.2011  

V taboru Nafte se očitno nekaj kuha. Včeraj bi lendavski nogometaši morali odigrati prijateljsko tekmo v Zalaegerzegu proti ZTE-ju, ki pa je bila že četrtek odpovedana, saj je igralci niso želeli igrati. Kot je bilo že prej dogovorjeno, imajo danes in jutri prosto, v ponedeljek pa bo sledil sestanek.


"Fantje so grozili, da ne bodo šli na tekmo, zato smo jo iz preventivnih razlogov v četrtek odpovedali. Kaj so konkretni razlogi težko sodim, to se bomo v ponedeljek pomenili, mislim pa, da je zadeva neupravičena," pravi direktor za organizacijo in marketing pri Nafti Marjan Drvarič, ki ne ve natančnega razloga za takšno odločitev, meni pa, da v ozadju ni vprašanje neizplačane plače, ki je iz objektivnih razlogov ni prejel še nihče, pač pa da gre tu za nekaj več. S tem misli na posameznike, ki so v klubu že dlje časa, saj tisti, ki so v Lendavi od prvega julija naprej in še mogoče kdo, po mnenju Drvariča nimajo razloga za bojkot.

Marjan Drvarič (v sredini)

Kapetan Tomažič Šeruga meni, da niso ničesar bojkotirali

Kot nam je povedal Drvarič, so igralci prenesli trenerju Stanko Preradoviču sporočilo, da ne bodo šli na tekmo, zato jo je klub vnaprej odpovedal. Kakšno pa je pri tem stališče igralcev? Poklicali smo kapetana Davida Tomažiča Šerugo, ki nam je zaupal, da imajo igralci tri dni dopusta in da ni nobenega bojkota, zakaj pa ni bila odigrana prijateljska tekma, pa ni vedel odgovoriti. Na vprašanje, če so razlogi za neigranje tekme dolgovi do igralcev, nam je povedal, da je to stvar igralcev in kluba. Kakšen bo epilog zgodbe bomo videli v ponedeljek po sestanku, v Nafti pa naj bi proti pobudnikom sprožili disciplinski postopek.

David Tomažič Šeruga (v ozadju številka 9)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. indijanci
      12.11.2011 ob 15:40 indijanci

      drvaricu zasto lazes da ne ves zakaj je bila tekma odpovedana, ko igralci vprašati nekaj samo kimas glavo in rečes nič ne vem,in nihče drug ne prihaja v klub,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.