https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Spoznajte prednosti čiščenja s paro

19.10.2022 ob 14:00  

Čiščenje s paro je metoda, ki za čiščenje in dezinfekcijo površin uporablja vročo vodno paro. Slovi kot zelo učinkovit način, primeren za različne vrste površin, vključno s preprogami, oblazinjenjem in ploščicami. Čiščenje s paro se pogosto uporablja tudi za čiščenje težko dostopnih mest, kot so špranje in ozki prostori.

 

Čiščenje s paro ima kar nekaj pomembnih prednosti, poleg tega pa je tudi okolju prijazen način čiščenja, saj ne uporablja nobenih kemikalij ali detergentov - čistite samo z vodo.

Kako deluje čiščenje s paro?

Čiščenje s paro deluje z uporabo vroče vodne pare, ki jo proizvaja parni čistilec - to je naprava, ki segreva vodo, da ustvari paro. Parni čistilec nato spusti paro na površino, ki jo želite očistiti. Para zrahlja morebitno umazanijo, prah ali madeže na površini in olajša brisanje. Nato s krpo ali gobo očistite površino.

Katere površine parni čistilec Kärcher najbolj učinkovito očisti?

Čiščenje s paro lahko uporabljate na številnih različnih vrstah površin. Še posebej dobro se parni čistilec Kärcher obnese za čiščenje talnih ploščic, saj lahko nanj vpnete krpo iz mikrovlaken in tako podvojite učinek čiščenja.

Zelo uporaben je tudi za čiščenje laminata ali lakiranega parketa, saj vam omogoča, da nastavite količino pare in tal ne močite preveč. 

S pomočjo ustreznih nastavkov je parni čistilec Kärcher idealen za čiščenje kopalnice in stranišča, prav tako pa tudi oken in ogledal. Njegova prednost je, da doseže tudi težje dostopna mesta in vam omogoča res temeljito čiščenje.

7 ključnih prednosti čiščenja s paro

  1. Odstranjuje umazanijo, prah in madeže: vroča vodna para je zelo učinkovita pri odstranjevanju umazanije, prahu in madežev s površin.
  1. Uniči bakterije in mikrobe: čiščenje s paro uniči tudi bakterije in mikrobe na površinah. Razlog je ta, da vroča vodna para doseže visoke temperature, ki so smrtonosne za bakterije in mikrobe.
  1. Odstranjuje vonjave: čiščenje s paro odstrani tudi vonjave s površin. Vroča vodna para namreč dvigne vse delce, ki povzročajo neprijetne vonjave in za seboj pusti svež vonj.
  1. Okolju prijazno: čiščenje s paro je okolju prijazen način čiščenja, saj ni potrebno uporabiti nobenih močnih kemikalij.
  1. Hitro in enostavno: ena od pomembnih prednosti je, da je čiščenje s paro zelo hitro in enostavno. Običajno lahko končate čiščenje sobe v samo nekaj minutah.
  1. Cenovno dostopno: čiščenje s paro je zelo dostopno in vam lahko prihrani tako čas kot denar. Z enkratnim vložkom v nakup dobrega parnega čistilca, kot jih ponuja Kärcher, si zagotovite vrsto let brezhibnega delovanja brez dodatnih stroškov.
  1. Varno za površine: čiščenje s paro je varno za večino površin, vključno s preprogami, oblazinjenjem in ploščicami.

Ne le čiščenje, tudi vzdrževanje tekstila

Parni čistilniki Kärcher vam omogočajo več, kot le čiščenje površin. Z njimi lahko namreč tudi zelo učinkovito osvežite oblačila ali likate s paro, kar je še posebej dobrodošlo pri zelo občutljivih oblačilih. Prav tako vam ponudi pravo olajšanje pri likanju zaves, saj vam tkanine ni potrebno položiti na likalno desko, hkrati pa s parnim čistilnikom zanesljivo odstranite tudi neprijetne vonjave.

Čiščenje s paro je bolj zdravo

Visoka temperatura pare hitro in učinkovito zatira bakterije in alergene, zato je idealna izbira za tiste, ki imajo alergije ali težave z dihali. Poleg tega je čiščenje s paro učinkovito pri odstranjevanju prahu in umazanije, pri čemer kondenzat pare v nasprotju s čistili za sabo ne pušča ostankov. 

Vroča voda razgradi umazanijo in madeže, zato jih je enostavno odstraniti, vaš dom pa ostane svež in čist. Čiščenje s paro je zagotovo ena najbolj zdravih in okolju prijaznih izbir za vaš dom.

* Oglasno sporočilo

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2022 ob 17:23 ChristinTillman gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.10.2022 ob 0:11 eva gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem---------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐮𝐳𝐳𝐉𝐨𝐢𝐧.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2023 ob 19:45 Janez gost

      Za čisto kopalnico in manj čiščenja je najbolje uporabiti tale nano premaz za tuš kabino https://www.nasiol.si/product/nasiol-homeshine/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.01.2023 ob 19:49 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Kak ste blesavi,za čisto kopalnico je najboljša baba urejena.....Kaj rabi za pucanje,to pa jaz ne vem.....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.