https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Murskosoboški knjižnici je na ogled razstava o toplozračnih balonih

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota, 27.10.2022 ob 6:05  

V Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota si lahko ogledate "Razstavo likovnega natečaja dela mladih iz vrtcev in šol v Pomurju na temo toplozračnih balonov".

V avli Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota je na ogled "Razstava likovnega natečaja dela mladih iz vrtcev in šol v Pomurju na temo toplozračnih balonov v okviru 24. FAI svetovnega prvenstva v poletih s toplozračnimi baloni Murska Sobota 2022".

V okviru prijavljenih del so izbrali tudi absolutna zmagovalca likovnega natečaja ter najbolj izvirno likovno delo v kategoriji šol in najboljše likovno delo v kategoriji vrtci.

Hana Merica iz 6. razreda Osnovne šole I Murska Sobota je postala "Absolutna zmagovalka likovnega natečaja." Mentor pa ji je bil Tilen Matej Červek.

Delo Isabele Elizabete Ivančič iz 8. razreda Osnovne šole I Murska Sobota je prejelo naziv: "Najbolj izvirno likovno delo." Tudi tukaj je bil mentor Tilen Matej Červek.

Naziv za "Najboljše likovno delo v kategoriji vrtci," pa je pripadel Viti Veri Sobočan iz Vrtca pri OŠ Puconci. Mentorici pa sta ji bili: Renata Novak in Mihaela Sukič.

Razstava bo na ogled vse do 30. oktobra 2022, v avli Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota. 

Matjaž Pavlinjek, Generalni direktor organizacije 24. FAI svetovnega prvenstva je ob odprtju razstave izrazil tudi hvaležnost vsem mentorjem, ki so s pozitivno spodbudo in s sodelovanjem na natečaju podprli svetovno prvenstvo.

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija