https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Slovenija na prestižnem seznamu najlepših destinacij

01.11.2022 ob 16:00  

Slovenija se je uvrstila na prestižni seznam National Geographic "BEST OF THE WORLD 2023."

 

V izboru »25 najbolj neverjetnih destinacij in skupnosti, ki bodo navdihnile vaše naslednje potovanje«, ki ga je oblikovala mednarodna ekipa urednikov globalne znamke National Geographic, se je v kategorijo »Narava« uvrstila tudi Slovenija. Slovenija je s tem ena od osmih evropskih destinacij, ki so na seznamu 25 izbranih destinacij.

National Geographic je 26. oktobra 2022 razkril težko pričakovani vsakoletni seznam 25 navdihujočih globalnih destinacij za leto 2023. Destinacijam in doživetjem tokratnega izbora Best of the world 2023 , kamor se je prvič uvrstila tudi Slovenija, je skupno to, da pozitivne učinke turizma vključujejo v krepitev svojih lokalnih skupnosti in okolja.

Direktorica Slovenske turistične organizacije, mag. Maja Pak, izpostavlja velik pomen uvrstitve Slovenije na prestižni seznam National Geographic, enega najuglednejših medijev, prepoznanim predvsem po spodbujanju trajnostnega odnosa do okolja: »Uvrstitev Slovenije med 25 navdihujočih destinacij sveta za leto 2023 in med osem izbranih evropskih destinacij s strani National Geographic pomeni pomembno krepitev prepoznavnosti in ugleda Slovenije kot ene vodilnih trajnostnih turističnih destinacij na svetu. Kot ena najbolj prepoznanih in vplivnih znamk, specializiranih za tematike narave, doživetij v naravi in potovanj in z dosegom 760 milijonov gospodinjstev po vsem svetu ter več kot pol milijarde sledilcev na družbenih omrežjih, National Geographic dosega ciljno publiko zahtevnejših gostov, ki iščejo edinstvena doživetja v neokrnjeni naravi. In prav to so gostje, ki jih na Slovenski turistični organizaciji želimo nagovoriti.«

National Geographic ob uvrstitvi Slovenije v kategorijo »Narava« navaja, da je Slovenija že vrsto let vodilna destinacija na področju trajnostnega turizma, ki v zadnjem obdobju razvija trajnostne gastronomske kolesarske poti, ki vodijo do turističnih kmetij, vinogradov, sirarjev in drugih pridelovalcev hrane.

Slovenija in STO sta bili v preteklosti s strani National Geographic večkrat izpostavljeni predvsem na področju uspešnega spodbujanja in udejanjanja trajnostnega razvoja. Še posebej velja izpostaviti  prestižno priznanje National Geographic World Legacy Destination Leadership, ki ga je STO prejela v okviru mednarodne turistične borze ITB Berlin leta 2017, so sporočili iz Slovenske turistične organizacije. 

Slike so simbolične: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2022 ob 16:09 gost

      Premalo cenimo to !!!

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.11.2022 ob 23:39 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem---------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐂𝐢𝐭𝐲𝐏𝐚𝐲.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.11.2022 ob 17:50 gost

      Vse lepo in prav samo ubogi Slovenec nebo imel nič od tega prestiža. Revščina je vsak dan večja in bolj obširna. Zdaj so že revni tisti ki delajo da o tistih ki imajo 30 let delavne dobe ali več ne govorimo. Kajti ti ljudje ne dobijo nič od nič od nobene ustanove so enostavno izbrisani. Kje je tukaj varuh človekovih pravic kje je država da bi ti ljudje keri so delali ne doma sedeli zaradi pohlepnih direktorjev pa ostali brez služb. Zdaj pa jih deeledajalec noben noče ker so kao iztrošeni. Pa ni res so še kako pripravljeni delati samo še ji vsi izogibajo ker so stari 50 in plus. Delodajalci raje zaposlijo Hrvate Bosance srbine, prištino itd. Ker so cenejša delovna sila.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.11.2022 ob 18:21 Drzavljan gost

      Slovenija je res najlepša država na svetu,samo prave voditelje se potrebuje!! Imamo dovolj mladih izobraženih ljudi,samo priložnost jim treba dati!!

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.11.2022 ob 19:11 Ižakovci gost

      Idemo na Otok ljubezni na mlin. Župan in njegov kader iz SDS so ga potopili. Bivši SMS Poredoš zdaj pri Svobodi. Nič glasov za njega.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.11.2022 ob 20:12 gost

      Madona kako bi bilo lepo , če vsaj en dan ne bi bilo tega srbina na portalu !!!!!!!!!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.11.2022 ob 17:59 Miha gost

      Kaj pomaga ,če jo komunistični sistem vrača v leto 50.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.11.2022 ob 20:18 Dare gost

      Eno džamijo še treba postaviti, bomo višje na lestvici drugo leto

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.11.2022 ob 21:30 Adama gost

      Expanojove deske na fasade so že oplesnive

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.