https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad do zmage v Kranju

7.11.2022  

Sobočani nadaljuje z dobrimi predstavami v začetku državnega odbojkarskega prvenstva. V 6. krogu so tako slavili že petič na prvenstvu, saj se s težkega gostovanja v Kranju vračajo z zmago s 3:2.

Tekmo so bolje odprli soboški odbojkarji, ki so tokrat nastopili brez korektorja Marka Milovanovića, s katerim so se Sobočani med tednom sporazumno razšli, na njegovem mestu pa ga je odlično nadomestil Nenad Šormaz, ki je bil s 25-imi točkami najučinkovitejši igralec v vrstah Panvite Pomgrada. Uvodni del prvega niza je pripadel Prekmurcem, ki so povedli z 2:5 in 6:9. Po rezultatu in vodstvu z 8:11 je sledil padec koncentracije in Kranjčani so prešli v vodstvo s 13:12 ter ga do konca niso več izpustili iz rok. Pri domačih, ki so prvi niz dobili s 25:22, je v tem delu izstopal Đorđe Jovović, ki je dosegel 8 točk.

V drugem nizu je bil potek srečanja nasproten od prvega. Bolje so ga namreč odprli domači, ki so na krilih zmage v prvem nizu povedli z 10:6. Prekmurci so se po dveh točkah Rojnika ter eni Bedrača in Šormaza vrnili na 10:10, prvič v nizu pa povedli šele pri izidu 18:19, ko se je v obrambi najprej izkazal Šormaz, v napadu pa lepo zaključil Bedrač. Sobočani so z dvema zaporednima blokoma v točki ustavili napad Kranjčanov, povedli z 18:20, a je pri domačih znova na sceno stopil Jovović z dvema zaporednima točkama, tudi z asom za 20:20. Sobočani so ob dveh napakah domačih ter točkah Fužirja, Rojnika in Šormaza niz dobili z 22:25.

V tretjem nizu domačini z izjemo vodstva 1:0 in 2:1 niso bili dorasel nasprotnik Prekmurcem. Ti so najprej preobrnili rezultat na 2:5, v nadaljevanju pa s Fužirjem na servisu pobegnili na šest točk razlike, vse do izida 4:10, do katerega so prišli z asom na servisu. Odlična igra Panvite Pomgrada se je nadaljevala tudi naprej, najvišjo prednost pa so si priigrali prav ob koncu niza, ko so povedli s 16:23, niz pa po točki Fužirja dobili z 18:25. Sobočani so v tem nizu od igre popolnoma odrezali Jovovića, ki je dosegel le dve točki, prav tako je zatajil kranjski blok, ki domačim ni priboril nobene točke, dočim so bili Prekmurci v bloku v tem delu uspešni petkrat.

Četrti niz je prinesel gladko zmago domačih, ki so vodili od samega začetka do konca niza in zaključili s 25:17. Zadnji niz so odlično začeli odbojkarji Panvite Pomgrada, ki so povedli z 1:4 in zdelo se je, da ga bodo brez večjih težav pripeljali do konca. A so se po domači minuti odmora prebudili tudi Kranjčani in izenačili na 5:5 ter po bloku Snedca celo povedli s 6:5. Takoj zatem je igro z minuto odmora prekinil Fujs, igra Sobočanov pa je v nadaljevanju znova stekla, saj so po dveh zaporednih točkah Šormaza in Rojnika povedli s 7:10. Ko je Šormaz z blokom poskrbel še za vodstvo z 8:12, je bil zmagovalec praktično že odločen, isti igralec pa je svojo odlično dnevno formo zaključil še z zadnjim napadom na tekmi, s katero je Sobočanom priboril zadnjo točko za zmago v petem nizu z 10:15.

Foto: Panvita Pomgrad

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.11.2022 ob 10:44 gg gost

      Bravo, le tako naprej. Končno spet gledljiva odbojka v Murski Soboti. Po nekaj slabih letih

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.11.2022 ob 13:54 WendyDesousa gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.11.2022 ob 17:24 KatieCherry gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐜𝐢𝐭𝐲𝐩𝐚𝐲.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.11.2022 ob 0:02 eva gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website-------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐓𝐨𝐩𝐂𝐢𝐭𝐲𝐏𝐚𝐲.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.