https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Iz udobne postelje na kraljevski zajtrk

24.11.2022 ob 6:05  

Kaj imajo skupnega postelje in barski stoli, ki jih lahko najdete na spletni strani VidaXL? Kakovost in moderen dizajn, ki se bosta v vašem domu med seboj odlično povezovala. Kvaliteten spanec in zdravo prehranjevanje sta ključnega pomena pri vzdrževanju telesne vitalnosti, zato poskrbite, da se boste zbujali v udobni postelji in zajtrkovali na vrhunskih barskih stolih. Obema pohištvenima kosoma smo zato pri podjetju VidaXL namenili veliko pozornosti in za vas v ponudbo vključili le tiste modele, ki dosegajo zgolj najvišje standarde kakovosti.

 

Postelje, vredne nakupa

Nemalo znanstvenih raziskav potrjuje nesporno dejstvo, da počitek igra zelo pomembno vlogo pri zmanjševanju vpliva stresa. Kdor se zbuja spočit, se veliko lažje spopada z vsakodnevnimi zadolžitvami in obveznostmi. Vendar za dober spanec ni dovolj le pravočasno odhajanje v svet sanj. V prvi vrsti morate namreč izbrati primerno ležišče, letveno dno in seveda trpežen posteljni okvir. Postelje, ki jih najdete pri vidaXL, zato združujejo vse, kar potrebujete za nemoten nočni počitek.

Postelja pa mora poleg funkcionalnosti biti tudi prijetna na pogled, saj gre vendar za osrednji kos pohištva vaše spalnice. Ker se zavedamo, da so si okusi različni, so v svoj spalni program vključili posteljne okvirje, ki so primerni za čisto vsako spalnico. Navdušili vas bodo sodobni minimalistični modeli iz lesenega ali kovinskega ogrodja, ki so prva izbira vseh, ki prisegajo na preprostost in lahkotnost. Za najzahtevnejše se bodo kot odlične izkazale masivne postelje iz mediapana, medtem ko vas boxspring modeli ne bodo nikoli razočarali.

Postelja pa v današnjem času ni zgolj mesto, namenjeno počitku. V želji po doseganju čim boljše organiziranosti prostora so tudi postelje postale multifunkcionalne in v naših domovih opravljajo nove naloge. Eno izmed pametnih prostorskih rešitev predstavlja tudi prostor pod posteljo, ki ga lahko uporabite za shranjevanje sezonskih oblačil ali druge opreme, ki sicer zavzame veliko prostora. S pomočjo hidravličnega mehanizma le dvignete vzmetnico in pod njo pospravite tisto, česar v danem trenutku ne potrebujete.

Ne pozabite na letveno dno 

H kakovostnemu spancu bistveno pripomore tudi letveno dno. To mora biti prilagojeno osebi, ki spi na njem. V naši ponudbi boste našli vrhunska letvena posteljna dna, ki jih lahko individualno nastavljate s pomočjo elektronike in si tako zagotovite maksimalno udobje po meri svojega telesa.

Barski stoli za kraljevski zajtrk 

Po napornem dnevu se še kako prileže miren nočni spanec. Ker pa se po jutru dan pozna, svojega doma nikar ne zapuščajte brez krepčilnega zajtrka. In ni lepšega od pitja kave in zajtrkovanja na novem barskem stolu. Ti se zaradi svoje praktičnosti in elegantnega videza vse pogosteje znajdejo v številnih domovih. Pripravite si okusen opečenec, ki ga namesto po poti pojeste na barskem stolu. Vzemite si nekaj trenutkov le zase in tako v nov dan vstopite sveži in polni energije.

Stoli naj bodo narejeni iz trdnega ogrodja, saj le stabilni barski stoli za kraljevske zajtrke v celoti služijo svojemu namenu. Ob tem vam svetujemo, da se odločite za materiale, ki so enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Odlična izbira so elegantno umetno usnje ali blago v temnejših odtenkih. Če prisegate na tradicionalne materiale, pa bodo barski stoli iz lesa zagotovo prava izbira. 

Ne le, da boste na njih udobno sedeli, z izbiro ustreznih boste odlično popestrili izgled vaše jedilnice. Barski stoli naj bodo skladni z ostalim pohištvom, saj bodo tako dodali piko na i celotnemu izgledu prostora.

Vlagajte v svoj dom

Težko bi rekli, da je katero pohištvo bolj pomembno kot drugo. Nenazadnje vse v našem stanovanju ali hiši tvori popolno celoto, ki ji upravičeno pravimo dom. Vsaka omara, stol in slika namreč igra svojo vlogo – praktično ali sentimentalno. Zato vlagajte v svoj dom z izbiro trajnostne notranje opreme. Vendar pa pri tem ne pozabite, da ste le vi tisti, ki svojemu domu vdahnete dušo in ga tako oplemenitite.

Postelje in barski stoli na prvi pogled morda ne delujejo povezano, pa vendar temu ni tako. Oboji so praktični in nam omogočajo še kako pomemben spanec in obedovanje okusnih obrokov. V svoji postelji se boste med tednom zbujali spočiti, na barskem stolu pa se okrepčali s hranilnim zajtrkom. A ne pozabite, da življenje ni le delo. Ob koncu vikenda bodo prav barski stoli tisti, ki bodo poskrbeli za nepozabno druženje s prijatelji. In ko se boste po odličnem večeru ulegli v svojo mehko in toplo posteljo, boste le še z nasmeškom na obrazu pomislili: neprecenljivo! 

* Oglasno sporočilo

    Fotogalerija