https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Larisa Sreš in Skupina Avantura predstavljajo novo pesem

25.11.2022 ob 17:00  

Larisa Sreš & Skupina Avantura predstavljajo novo pesem »Frajerke«!

Po že izdanih pesmih »Le trenutek« in »Poseben kraj« tokrat prestavljajo »Frajerke«!

Pesem govori o treh prijateljicah, ki se skupaj nepozabno zabavajo in tako pozabijo na vse skrbi.

»Zelo sem vesela, da lahko to pesem namenim vsem puncam in ženskam, saj menim, da se lahko prav vse počutimo kot »Frajerke« in se ne oziramo na to kaj si o nas mislijo drugi.

Sploh v tem hitrem tempu življenja si tudi punce moramo vzeti čas za sebe in se preprosto zabavati,« nam je z nasmeškom na obrazu povedala Larisa.

To je tudi prva pesem, ki sta jo Larisa in njen brat Samo napisala skupaj.

»Zelo sva uživala! Samo, ki je bobnar je seveda moje melodije hitro spremenil v ritme in skupaj sva dodala samo še besedilo,« še pove Larisa.

Za pesem so posneli tudi zanimiv videospot, v katerem sta skupaj z Lariso glavno vlogo »Frajerk« odigrali Deja Čerček (pevka skupine Črna Mačka) in Inja Lebar (Miss turizma 2022).

Izvajalec: Larisa Sreš & skupina Avantura

Glasba in besedilo: Larisa Sreš in Samo Sreš

Aranžma: Aleksandar Valenčić

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.11.2022 ob 21:30 Slikanje in fotografije gost

      youtube.com/watch?v=x-Jb-oYp99g

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.11.2022 ob 17:58 HelenLittle gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.