https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Krogotok »Kako družbeni mediji krojijo iskrenost v naši družbi«

02.12.2022 ob 10:25  

Splošna knjižnica Ljutomer začenja s serijo spletnih pogovornih večerov Krogotok. Na prvem večeru, ki se bo začel v torek, 6. decembra 2022 ob 18. uri bodo v sproščenem vzdušju izmenjali mnenja o vplivu družbenih medijev na iskrenost v našem življenju. Spletni dogodek bo potekal prek Zooma, zato se prijavite, da pravočasno prejmete povezavo na druženje.

Dogodek organizira Splošna knjižnica Ljutomer v sodelovanju z Azro M. Češek in Metodom Češkom, avtorjema in ustvarjalcema vsebin, ki bosta dogodek tudi moderirala.

Tokrat se bodo pogovarjali: "O tem kakšen vpliv imajo družbena omrežja na samopodobo posameznikov in kako družbeni mediji vplivajo na družbo?" in "Mlajše in starejše generacije so svoje življenje (deloma) preselili tudi na splet. Kakšni so njihovi motivi in vzgibi?"

Ob tem vas vabijo k branju članka “Kako družbeni mediji krojijo iskrenost v naši družbi”. V njem avtor in moderator njihovega prvega spletnega pogovornega večera, Metod Češek, že odpira temo, o kateri se bodo na spletnem pogovornem večeru pogovarjali. Ste dovolj iskreni, da jim boste odkrito zaupali svoje mnenje? Za vse udeležence so pripravili tudi drobno pozornost, ki jo boste lahko lahko vse do 6. decembra prevzeli v knjižnici.

Prijazno vabljeni vsi! Na spletni dogodek, se lahko prijavite preko spletnega obrazca na spodnji povezavi ali pa osebno v knjižnjici.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.