https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V murskosoboški Galeriji obeležili »Ta veseli dan kulture«

Galerija Murska Sobota, 03.12.2022 ob 14:45  

Na dan rojstva našega največjega pesnika dr. Franceta Prešerna, 3. decembra, v Sloveniji že tradicionalno obeležujemo "Ta veseli dan kulture," ko številne kulturne ustanove po vsej Sloveniji odprejo svoja vrata. Brezplačnim kulturno umetniškim dogodkom se je pridružila tudi Galerija Murska Sobota.

V soboto popoldan so v ta namen v Galeriiji Murska Sobota pripravili družinsko likovno delavnico: izdelovanje prazničnih voščilnic in okraskov.  Likovno delavnico sta vodili Irma Brodnjak Firbas ter Jelka Geder-Kosi.

Galerija Murska Sobota je v ta namen tudi v soboto, 3. decembra 2022, med 10. in 17. uro pripravila za obiskovalce željne kulture javno vodstvo po razstavi "Marjan Gumilar, Razbita površina." Javnega vodstva po razstavi ste se lahko udeležili v družbi Irme Brodnjak Firbas, višje kustodinje v Galeriji Murska Sobota.

Pri tem pa je bila omenjena kulturna ustanova odprta med 10. in 18. uro, kjer so vam ves dan zraven prostega vstopa nudili tudi 50-% popust na izbrane publikacije Galerije Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji … 

    Fotogalerija