https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Pozor! Nevarnost poledice in žledu

15.12.2022 ob 11:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes večji del dneva suho, proti večeru pa bo od zahoda začelo deževati. Sprva bo ponekod nevarnost poledice. Jutri bo oblačno in deževno.


"Danes bo pretežno oblačno, le ponekod na severu sprva še delno jasno in po nekaterih nižinah megleno. Na zahodu bo proti večeru začelo deževati. Dež bo v prvem delu noči zajel vso Slovenijo, le v Gornjesavski dolini bo lahko snežilo. Po nekaterih nižinah bo na začetku padavin nastajala poledica. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 4," navaja Arso.

Jutri bo oblačno, občasno bo deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 3, najvišje dnevne od 1 do 5 °C.

OPOZORILO

V četrtek zvečer in ponoči bo predvsem v severovzhodni Sloveniji po nižinah in dolinah z negativno temperaturo nevarnost poledice, opozarja Arso.

Poledica bo krajevno možna tudi drugod, razen v jugozahodni Sloveniji.

Obeti

V noči na soboto se bo meja sneženja ponekod spustila do nižin. V soboto sredi dneva bodo padavine povsod ponehale, popoldne se bo pričelo jasniti. V nedeljo bo pretežno jasno s hladnim jutrom. Po nekaterih nižinah bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost. 

Biovreme

V četrtek se bo vremenska obremenitev postopno krepila, popoldne in zvečer bo vpliv vremena na počutje obremenilen. Spanje v noči na petek bo moteno. V petek bo vremensko obremenitev občutilo veliko ljudi. Pojavljala se bo v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z motnjami v spanju, utrujenostjo in potrtostjo.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.12.2022 ob 18:37 gost

      Upajmo da Dars uporabi svoje gromozanske dobičke in ceste učisti kot se spodobi. Kajti nikoli niso učiš ene kot bi bilo potrebno. Tudi luči naj priklopi jo nazaj kajti pri takih dobičkih si elektriko lahko privoščijo. In bo več varnosti na cestah.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.12.2022 ob 20:57 123 gost

      Imaš prav vendar AC so dokaj solidne ob njihovem odlašanju, problem bodo regionalke ki pa niso v njihovem primežu

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.12.2022 ob 16:59 ErikRoy gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.