https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Crvena Jabuka razgrela mlade v Nedelici

Nedelica, 20.11.2011 ob 3:24  

V soboto se je v Nedelici pričela sezona nastopov, kot prva pa je zbrane zabavala sarajevska pop rock skupina Crvena Jabuka. Na nastopu je bil prisoten tudi Pomurec.com ...

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. bb
      20.11.2011 ob 13:30 bb

      Nepristranska kritika: Po dolgem času na tovrstnem koncertu. Katastrofa. Ozvočenje katastrofa, glas se je slišal katastrofalno, mladina katastrofa. Nisi 'in' če ne mečeš kozarcev in praznih flaš po tleh - katastrofa. Če slučajno na tleh brcneš nezlomljeno steklenico, je potrebna skupina mladih da po njej skačejo da jo zlomijo - katastrofa. Kupi stekla pod stoli in mizami, ne moreš stopiti da ne bi stopil na steklenico - katastrofa. Gledam oz. iščem slike skupine Crvena jabuka, elemente članov, bobnarja, v kombinaciji s svetlobnimi efekti ... pa ne najdem skoraj nobene slike od benda - katastrofa. In če si normalen si v bistvu nenormalen - katastrofa.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. geko
      21.11.2011 ob 15:41 geko

      Po vsem tem naj bi bila kritika nepristranska? Med drugim: kaj pa si pričakoval? Kaj si tam počel? Zakaj si šel tja?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. majcen
      21.11.2011 ob 16:21 majcen

      @bb: vijdi se, ka si sploh ne slik pogledno, ka samo neka na blef komenteraš. Ge san slike pogledno 3x, pa san najšel 5 slik od članov. Celo ena slika je že na začejtni strani, pa celo je še bobnar v ozadji na sliki s kitaristom. Če slučajno ne vidiš nobene slike od benda te si novo dioptrijo nabavi, ali pa idi k Clarusi ka ti šenki zmerijo dioptrijo, pa naslednjič da boš kaj v komentar pisal, poleg napiši, kelko so ti zmerili dioptrijo ka te te nemo opoštevali pri komentaraj... Mijslin, ka da si ti pijen, ka tudi kda kakšno kupico ali pa glaž stereš, taka zaj nej boj tu nekaj brezvejze pameten.. Ti si tu ti. nepristranska kritika! Če si fauš, ka ouni lejko pozovejo takšne bende, pa ka so tej bendi v nedelici, pa si sam doma napravi ''Pri Studencu'', pa ne troubi zdaj tu okoli ka je katastrofa bila, ka te nebi telko lujdi tan bilo... Sicer pa ti san znaš ka se tan dogaja in če znaš, zakoj sploj ta odiš?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.