https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kje v Pomurju bodo potekala silvestrovanja na prostem?

29.12.2022 ob 12:00  

Leto se izteka h koncu, vi pa ne veste, kje preživeti najdaljšo noč v letu? Ponujamo vem nekaj predlogov, kje v Pomurju lahko pričakate novo leto na prostem. Večina se je letos odpovedala ognjemetu ali se odločila za okolju in živalim prijazne alternative. Pridružite se jim.


V Murski Soboti za zadnji dan letošnjega leta v mestnem središču, na Trgu Zmage, pripravljajo silvestrovanje na prostem z domačima zasedbama Zlata žila in Blue Planet, ki bosta zbrane ogrevali od 22. ure. Tudi letos pa bodo pripravili silvestrovanje za otroke, ki se bo pričelo ob 17. uri. Najmlajše bo s plesom in glasbo zabavala Miša Zečević. Kot zelena destinacija so se letos odločili za okolju in živalim prijazno alternativo ognjemeta, tako bo vstop v novo leto pospremil laser šov.

V središču Moravskih Toplic bo za nepozabno, energično in pozitive polno noč poskrbel Ansambel Aktual. Vabljeni, da se jim pridružite od 22. ure. Vsled zmanjševanja onesnaževanja letos polnočnega ognjemeta ne bodo prižgali. Obenem obiskovalce in prebivalce pozivajo k ukrepom za zaščito okolja in živali, in da se, če je le mogoče, odpovedo pirotehničnim sredstvom.

V Lendavi lahko najdaljšo noč v letu pričakate na osrednjem prizorišču ob letnem odru gledališke in koncertne dvorane. Program se bo pričel ob 19. uri. Poskrbljeno bo za kulinarično ponudbo in glasbeno zabavo s skupino Prestiž, vstop v novo leto bo zaznamovan z igro svetlobe.

V Radencih bo silvestrovanje letos pri vinski fontani na Kapeli. Ob 23.30 bo nastopila družina Koren in obiskovalce pospremila v novo leto.

Na Glavnem trgu v Ljutomeru bo od 22. ure zbrane zabavala skupina Vajb. Ob polnoči bo nebo nad prleško prestolnico razsvetlil veliki ognjemet.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2022 ob 16:19 pišti gost

      Dobre skupine nas bodo spremljali na prehodu iz starega v novo ! Za žile rezat in zanke zategovat !!! Končno bolje išta , nego ništa !!??

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2022 ob 16:36 Borut litrop gost

      Jes bon doma

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2022 ob 17:06 Magyar Bacsi gost

      V Lucove bodo špilali Hemoroidi.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.12.2022 ob 17:07 Magyar Bacsi gost

      V Lucove bodo igrali Hemoroidi!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.12.2022 ob 0:10 gost

        a kje pa je ta vasica licove,a bo kakšen kažipot iz LJUBLJANE v Maribor via licove.Super bo.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.12.2022 ob 21:46 ...... gost

      OBČINE SU STRAJ 3 MINUTNEGA OGNJEMETA, KA SE JIM HIŠNI LJUBLJENČKI NA KAVČIH POSERJEJO. Bravo Ljutomer, nič se ne bo z ognjemetom poslabšalo, laserje si pa lahko zataknejo ljubljenčkom v rit. Še malo, pa bomo začeli slaviti pse, mačke, podgani, enako kot na Kitajskem. Zdaj pa udrite po meni, boli me đoko. Svet itak gre u vražju mater, če bo vatromet jednu minutku, ili ga ipak nebu. Sretna vam nek bude 2023 in puno vatrometa u kučama.

      17 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.12.2022 ob 22:20 Mirko 55 gost

        Isto se pitam kak smo sploj do zdaj preživeli.bilo je vsega. Samo te je nikoga nikaj ne motilo pa zivali tudo neso popizdile

        9 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.12.2022 ob 0:18 gost

        Ne gre se za živali,saj tudi prej so bili domači in divji ljubljenčki.Problem je financiranje,danes ta denar gre v žep organizatorju,občani pa itak nimajo nobene koristi.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.12.2022 ob 14:00 Zato gost

      Nej čudo kak malo ljudi je zunaj v Pomurju za Silvestrovo če pa muzika vsepovsedi za 3pm.. Da bi enkrat neki konkreten bend pripeljali namesto teh peto razrednih veselica eno te istih drajsanj..

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.12.2022 ob 15:39 gost

      ge je kaksa dobra brndza vutro na Markovskon, ki vtopi vse skrbi . ..?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.