https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Odigrali so 6. novoletni turnir v namiznem tenisu

3.1.2023  

V Mali Nedelji je v v ponedeljek, 2. januarja 2023, potekal 6. novoletni turnir športne zveze Ljutomer v namiznem tenisu.

Športna zveza Ljutomer je v Mali Nedelji organizirala 6. novoletni turnir v namiznem tenisu. Turnirja se je udeležilo 27 tekmovalcev, rezultati pa so naslednji:

1. mesto: Darko Drčič (PTUJ)
2. mesto: Robert Krnjak (ROŠNJA)
3. mesto: Luka Šantavec (NTK SOBOTA)
3. mesto: Darko Fijavž (TVD PARTIZAN)

V tolažilni skupini je zmagal Miran Murkovič (NTK SPIN MALA NEDELJA).

S tem so zaključili novoletne turnirje, zmagovalci v seštevku vseh treh turnirjev pa so:

1. mesto: Darko Fijavž (TVD PARTIZAN)
2. mesto: Robert Krnjak (ROŠNJA)
3. mesto Tone Marinko (NTK SPIN MALA NEDELJA)

Naslednjo tekmovanje bo na Cvenu 17. januarja 2023, in sicer medobčinsko prvenstvo za veterane nad 60. let in medobčinsko prvenstvo za ženske.

Foto: ŠZ Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.