https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Novoletni pohod v Veliko Polano privabil 200 pohodnikov

04.01.2023 ob 17:00  

KK Biciklin in Občina Velika Polana sta izvedla že 19. tradicionalni novoletni pohod po Občini Velika Polana.

Po dolgih treh letih od zadnjega novoletnega pohoda po Občini Velika Polana, sta Kolesarski klub Biciklin in Občina Velika Polana ponovno združila moči in 2. januarja organizirala tradicionalni pohod, ki je bil namenjen vsem starostnim skupinam, od najmlajših do najstarejših. Pot je peljala po čarobnih polanskih ravnicah in logovih, s katero so se z lahkoto spoprijeli vsi, ker je bila dolga le dobrih 5 km.

Zbralo se je več kot 200 pohodnikov. K temu so botrovale tudi višje temperature in dejstvo, da si je marsikdo zadal novoletno zaobljubo več gibanja in zdravega življenja.

Novoletni pohod po občini je tradicionalna prireditev in je potekala že 19., tokrat prvič z začetkom na Kmetiji pri Copekovem mlinu. Na koncu pohoda so se pohodniki pogreli s kuhanim vinom in čajem ter okrepčali z različnimi prigrizki.

Foto: arhiv občine

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.01.2023 ob 17:31 gost

      Sem bil !!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.01.2023 ob 6:15 gost

      Bolj na daleč negre slikati?.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.01.2023 ob 18:08 gost

      Ljudje NIMAJO DRUGEGA DELA !!! Po pohodu pa druženje in mala pijanka ! Tole je cilj prireditelja !Sam sem med njimi . Slike pa so porazne !!!!!!!!!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.