https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Balažic: »Smo pripravljeni in lačni novih zmag«

Mestni stadion Fazanerija , 6.1.2023  

Muraši so v sredo, 4. januarja, začeli priprave na spomladanski del sezone. Pred začetkom priprav sta spregovorila Gregor Balažic in trener Damir Čontala.

Je bil počitek dovolj dolg?

Počitek je bil dovolj dolg, zagotovo so si vsi napolnili baterije za nov začetek in vsi imamo željo, da se vrnemo spet na treninge. Vsi smo tako pripravljeni in lačni novih zmag.

Kaj porečete na jesenski del?

Jeseni je bilo veliko dobrega, česar trenutna lestvica ne prikazuje. So pa točkovne razlike zelo majhne, zato si upam trditi, da bo Mura sezono končala na višji mestih, pove v uvodu Balažic.

Podaljšanje pogodbe

Tukaj ni bilo dileme. Hitro smo se dogovorili, želel sem ostati in biti del te zgodbe. Zdravje mi dobro služi in lahko trdim, da lahko pomagam ekipi s svojimi izkušnjami in kvalitetami. Še vedno sem igralec, za zdaj bom dal vse od sebe na igrišču, ko pa bo čas pokazal, da ne zmorem več, pa bom klubu pomagal v drugi vlogi. Vse pa je odvisno od zdravja in motivacije. Saj moraš biti zdrav, da lahko daješ tako igro od sebe, ki se jo od tebe pričakuje.

Kaj želite sami v tem pripravljalnem obdobju?

Želim si, da bi vsi končali priprave in se tako pripravili na nadaljevanje sezone. Da bo vsak posameznik naredil vse, da bo napredoval. 

Kadrovske spremembe?

Pri nogometu se v prestopnih rokih dogajajo menjave igralcev. Upam le, da bomo tem novim igralcem pomagali, da se bodo čim hitreje adaptirali in bodo pripomogli k dobrim rezultatom pove Balažic.

Predsednik Robert Kuzmič je tradicionalni večerji izpostavil bližajočo se 100- letnico kluba, je to za igralce dodatna motivacija?

Stoletnica Mure je jubilej, ki potrjuje bogato tradicijo kluba. Smo člani Mure, zato moramo vedno meriti k najvišjim ciljem, ne glede na to, ali je pred nami takšna obletnica. Cilji so najvišji vsako leto. 

Je ekipa zdaj močnejša z novinci?

Verjamem, da je vodstvo kluba s skavtsko službo opravilo dobre poteze.

Boste močnejši kot jeseni?

Za zdaj še ne morem ničesar trditi, vendar verjamem v to. 

Komentar na združitev Mure in Ženskega nogometnega kluba Pomurje Beltinci?

Zagotovo je pozitivno, da se promovira tudi ženski nogomet, da se dvigne na višjo raven. Ob tem lahko le izrečem dobrodošlico, da sta se kluba združila in jim zaželim vso srečo na nadaljnjem prvenstvu. 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.01.2023 ob 15:01 GOST gost

      PRIPRAVLJENI ZA ŠOKE PRVI DE V CELJU BOMO VIDELI ČI TE TE HVALILI RAJŠI NABIRAJTE KONDICIJO DE VEČ VREDNO KAK ODGOVORI NOVINARJU 30, MINUT TE SOPIHATE KAK G, MARIŠKA VSO SREČO

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.01.2023 ob 16:24 gost

      Motate že 5 let pa pošiljate MURO nazaj v 2 in 3 ligo.Malo manj alkohola da boste lahko TREZNO razmišljali. Jaz sem navijač MURE in me ostali klubi ne zanimajo in ne razpravljam o njihovih PROBLEMIH.Nekateri pa zaradi MURE SPATI NE MORETE, tak ste obremenjeni z MURO. Preden boste šli spat pa kar pod posteljo poglejte če ni kaj pod njo v zvezi z MURO. Je pa dejstvo da v PREKMURJU ne vidiš boljšega nogometa kot ga igrajo v FAZANERIJI. MURA JE ALFA in OMEGA nogometa z naše strani reke Mure. Pa če vam je prav ali ne TAK JE in tak bo še lep čas.

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.01.2023 ob 18:54 gost

        Tako je. Bravo za komentar. Tudi jaz sem in bom vedno navijač Mure. Igralci prihajajo in odhajajo, navijači pa smo vedno tu in bomo ostali ne glede na to, što de špilo.Nogomet je bizniis in se špila za pejneze in tu nega nikše simpatije do kluba in poljubljanja grba in... itd.Vupan, ka februarja vsi pravi navijači številčno idemo v Celje in pokažemo celi Sloveniji, kak se navija za svoj klub. Igralcom in tfenerju pa želim, ka se hitro prilagodijo eden na drugoga in trenerajo na puno in brez poškodb. Enkrat Mura---Vedno Mura.

        13 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.01.2023 ob 18:49 gost

      KAJ JE TO """SKAVTSKA SLUŽBA ??

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.01.2023 ob 19:02 gost

      Haha..skavtska služba pri Muri???? Koliko zgrešenih nakupov je že bilo pri Muri!!! Blamirate se z temi izjavam.

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.01.2023 ob 19:10 gost

      Da ne začnemo naštevati zgrešenih nakupov pri TISTIH NAJVEČJIH ki se malone kopajo v denarju.Tak da ne seri če te ne tišči. Brigaj se za tiste ki so ti pri srcu. AMEN.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.01.2023 ob 16:44 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.01.2023 ob 18:37 AJAJAJAJAJ gost

      Kaj je zdaj od prodaje Cipota in milijona? Ne duha, ne sluha. Novoletna "raca"?

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.01.2023 ob 18:50 RAJBAR gost

      Dokler bo ta nesposobnež Čuntala pa ta Rajbar večna dolžnika Mura nima ne glave ne repa nobene igre ne tehnike samo žalost od žalosti nebo dobro dokler bo ta nesposobneži samo beton pa cigel pa to še počasi ne bo več tega

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.01.2023 ob 20:01 PREKMUREC gost

      ČONTALO NAŽENITE IZ MURE DANE BO PREPOZNO.................NIMA POJMA O NOGOMETU.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.01.2023 ob 15:27 Martin gost

      Contala je dundek

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.01.2023 ob 15:29 gost

      dundek te je napravo in to prizadeti hi,hi,hi,hiiiiiiiii

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.