https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Družinskem centru Pomurje preživite dan ustvarjalno in aktivno

10.09.2022 ob 6:00  

Družinski center Pomurje predstavlja osrednji prostor za družine v Pomurju, kjer zagotavljajo prostor neformalnega druženja in izvajajo kakovostne vsebine z namenom uresničevanja potreb otrok, mladostnikov ter različnih oblik družin v vseh življenjskih obdobjih. Nahaja se v RIS Dvorcu Rakičan, vse aktivnosti, ki jih izvajajo, pa so za uporabnike brezplačne.


Ciljne skupine programa so otroci in mladostniki, starši in skrbniki, družine in drugi zainteresirani posamezniki. Za pomoč in podporo družini ter otrokom in mladostnikom je na voljo tudi individualno delo s posameznikom oz. z družino. Z izvedenimi vsebinami prispevajo k lažjemu usklajevanju družinskega in poklicnega življenja družinskih članov in odgovarjajo na potrebe, ki se porajajo ob izzivih sodobnega časa. 

V okviru Družinskega centra Pomurje izvajajo naslednje brezplačne aktivnosti: izobraževalne in praktične delavnice na temo razvijanja pozitivnega starševstva za starše in družine, interaktivna predavanja na temo razvijanja pozitivnega starševstva, skupine za starše (za starše, za mlade mamice itd.) po predvidenem urniku, tematski dnevi za družine, počitniški tabori, delavnice za otroke in mladostnike ter individualno svetovanje in/ali skupinske delavnice za pomoč in podporo družini kot celoti.

V tem mesecu se jim med drugim lahko pridružite na različnih delavnicah s konji, tematskih dnevih za družine, pogovornih skupinah za starše/mamice ter na različnih povezovalnih in kreativnih delavnicah. V času zimskih počitnic se aktivnosti za otroke in mladostnike izvajajo med 7. in 17. uro.

Vljudno vas vabijo k ogledu programa na spletni strani RIS Dvorca Rakičan ali njihovi FB strani in k udeležbi na aktivnostih. Za namen lažje organizacije in izvedbe zbirajo predhodne prijave preko e-pošte: druzina@ris-dr.si ali tel. št. 02 535 18 93.

Družinski center Pomurje je sofinanciran s strani Ministrstva za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti. Vse aktivnosti so za uporabnike brezplačne. Prostor Družinskega centra Pomurje je uporabnikom na voljo od torka do petka med 12. in 17. uro ter po dogovoru. 

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.