https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Murski Soboti voznica na prehodu trčila v dve osebi

08.01.2023 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču, šest primerov povoženja divjadi ter dimniški požar. Voznici in vozniku, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, sta bila zasežena osebna avtomobila.

V večernih urah je v Murski Soboti prišlo do prometne nesreče in sicer je voznica osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčila v dve osebi, ki sta bili pri tem lažje telesno poškodovani. V ostalih nesrečah je nastala materialna škoda.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina artiklov v trgovini, tatvina goriva, grožnja, poškodovanje vozila, tatvina akumulatorjev ter mučenje živali.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Foto: Pixbay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.01.2023 ob 20:59 ave gost

      Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website————————————————>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑹𝒊𝒄𝒉𝑨𝒑𝒑1.𝑪𝒐𝒎

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.01.2023 ob 9:14 Kresničke gost

      Kresničke

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.01.2023 ob 16:45 Igor gost

      Kejko pa je mejla v sebi maliganov?? Trejzna je zares nej bila

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.01.2023 ob 17:07 Igor gost

      A ha,Golouba pa je zgrabila mrha,revez neu mu lehko,tau trebej redno servisejrati

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.