https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Rajbar: »Daku ostaja pri Muri«

10.1.2023  

Denis Rajbar, športni direktor Mure, je v pogovoru za klubsko spletno stran potrdil, da je ekipa skoraj kompletna ter da Mirlind Daku ne odhaja nikamor.

Med tistimi, ki imajo v tem zimskem premoru, ko so nogometaši začeli priprave na spomladanski del sezone, največ dela, je športni direktor kluba Denis Rajbar. Muro so v tem prestopnem roku zapustili Alen Kozar, Nik Lorbek, Mihajlo Baić in Luka Bobičanec, čarno-bejle pa so okrepili Filippo Tripi, Florijan Raduha, Ivan Šarić, Lazar Zličić in Nikola Jovićević. Poleg prihodov v članski ekipi, so mlajše selekcije okrepili Timotej Brkić, Luka Turudija in Luka Močiler. Prva dva, ki sta priprave začela s člansko ekipo, bosta zaigrala tudi za mladinsko selekcijo Mure, Močiler bo do boljših rezultatov pomagal kadetom.

Denis Rajbar pri tem pove: »Do zdaj smo z opravljenim v tem prestopnem roku zadovoljni, se pa še kar nekaj stvari dogaja. Upam, da bomo do sredine drugega tedna zaključili z vsemi prihodi in odhodi, tako v članski, kot v mlajših selekcijah. Vsem želimo omogočiti, da se v miru pripravljajo na začetek prvenstva. Vse igralce, ki smo jih pripeljali v mlajših selekcijah, smo pripeljali z željo in mislijo, da bodo v prihodnje zaigrali za člansko moštvo, ob tem pa dvignili nivo v mlajših selekcijah. Mislim, da je boljša tako ekipa, kot vzdušje v ekipi. Seveda pa bo to potrebno pokazati na terenu, kjer od svojih ciljev ne bomo odstopali, saj verjamem, da je ta ekipa dovolj sposobna, da jih uresniči. Vse okrepitve, ki smo jih pripeljali, so bile pod drobnogledom že nekaj časa in to na igralnih položajih, kjer smo bili najbolj v deficitu. Ob tem pa smo z enim očesom pogledovali tudi proti novi sezoni in pravilom, ki prihajajo v slovenski nogomet.«

V spomladanskem delu prvenstva bodo imeli trije nogometaši čarno-bejlih status posojenih nogometašev, in sicer Jan Đapo, Miha Kompan Breznik in Samsindin Ouro.

»Poleg nogometašev, ki bodo odšli na posojo, je v zaključni fazi prestop Tia Cipota, Josip Majić pa je dobil proste roke, da si poišče nov klub. Glede odhodov je to verjetno vse, razen v primeru, če se zgodi kaj zelo nepričakovanega,« pravi Rajbar. V dobrem mesecu dni so pogodbo s čarno-bejlimi podaljšali Klemen Pucko, Gregor Balažic in Kai Cipot. »Pogodbe smo podaljšali z nekaterimi nosilci igre, želimo, da je jedro ekipe sestavljeno iz domačih igralcev. Seveda smo okrepitve pripeljali v sodelovanju z glavnim trenerjem, kot je bila to praksa v preteklih letih. Damir se je v tem letu dni veliko naučil, nabral izkušnje tako v prvenstvu, kot v Evropi in verjamem, da bo želja in motivacija po tem, da se dvignemo na lestvici še večja, kot je bila doslej«.

V zadnjih dneh so se v javnosti pojavili zapisi in namigovanja, da bi lahko prvi strelec čarno-bejlih Mirlind Daku zapustil Muro. To se ne bo zgodilo. »Za Mirlinda je bila situacija jasna in dogovorjena že meseca novembra. Tako z agentom, kot z Mirlindom smo se vse dogovorili in Mirlind je v letu dni, ko je pri nas, vedno držal besedo. Osijek bi ga lahko iz posoje vrnil do 31.12.2022, po tem datumu ga ne more vrniti nazaj ali prodati brez našega soglasja. Daku ostaja v Muri vsaj do poletja in želimo si, da bo na koncu tudi kralj strelcev prve lige. Zapisi o njegovem morebitnem odhodu so nepreverjeni in samo vnašajo nepotreben nemir med navijače«. 

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.01.2023 ob 15:18 AJAJAJAJAJ gost

      HAHAHAHAHA, bučke. Baje je v Muri prava panika. Kar nekaj igralcev hoče oditi. Se kdo vpraša zakaj?

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.01.2023 ob 15:29 gost

      Rajbar?? Vse vam je postavo Šimundža!! Ekspresno uničujete igralski kader, kateri se je leta gradil. Nogomet vam je neznana beseda. Ne se smešit zidar z takimi izjavami.

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.01.2023 ob 16:17 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Či bi meo tij kaj pojma bi znao ka se sakša ekipa spreminja tak je bilou pa tak de.

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.01.2023 ob 16:21 GOST gost

      PREVERJAL STE VI TE IGRAČE V OŠTARIJI NEJ NA TERENI BAKI KA SO VAM PODTURILI MO VIDELI GORIĆKI POJEB TI SE RAZMIŠ V FUDBAL MA AJDI ŠE ŽENSKE DO ŠLA RAKOM FUČKAT NEZNANJE SE VRNE V ŠKODO STOPOSTO

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.01.2023 ob 17:50 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝐬𝐦𝐚𝐫𝐭𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.01.2023 ob 18:43 gost

      Dečki,nej nika na pamet.če ne vejte,ka je na stvari.Aaaaa,van lipo pravi,sakša ekipa se spreminja in to smo znali tudfi za to ekipo,ka de inok konec.Zaj se bar zna što je začo te drek mešati in što ga je nazadnje tudi do konca zmešo.Mogli so oditi,kak prvi Obradovič,Lorbek,Kozar in nazadnje še Bobi.In v Celji zaj ščejo napraviti Soboški klan

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.01.2023 ob 19:52 gost

      Ka napišen dale

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.01.2023 ob 10:25 majkl gost

      Zakaj te igralci pri Šimundži niso dreka mešali? Ker so bili kvalitetno vodeni. Celje tu ni nič krivo. Normalno, da skušajo priti do kvalitetnih igralcev. In igralci skušajo več zaslužiti in biti v dobrem okolju. Kaj je lepšega za Bobičanca, kot združiti moči s Karničnikom, Obradovičem, Koutrom..., s katerimi je dosegel največje uspehe? In Mura ima slovensko jedro? Koga? Dakuja? Sej se vse okoli njega vrti.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.01.2023 ob 10:34 gost

      Rajbar skoraj vsaka tvoja beseda je laž ravno tako tvojega kolega Čontale skaterim bosta oničila igralce in Muro,nimata nogometnoga znanja da bi Muro pripeljala v evropsko tekmovanje vidla bosta kje bo na konco sezone pristala Mura.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.01.2023 ob 10:54 gost

      CEJLA SOVENIJA SE VAN SMEJI DA IMATE TRENERJA KATERI JE BREZ NOGOMETNOGA ZNANJA IN AVTORITETE,ČE RAVNO RAJBAR PRAVI,DA SE JE V LANSKEM LETO DOSTI NAUČIL KAJ SE JE NAUČIL UNIČEVATI IGRALCE KOLKO DOBRI IGRALEV JE ODŠLO ZARADI NJEGOVE AVTIRITETE

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      11.01.2023 ob 11:03 KUKI12 gost

      Riba smrdi pri glave. Centrifuga dela na polno......Predlagam Čontalo za največjega zapravljeno investicijo pri Muri. Na koncu bo borba za obstanek. Rajbar pa mu bo ploskal, za dobro opravljeno delo.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      11.01.2023 ob 16:26 gost

      Mura sikdar spomladi špila boukše, tak ka na konci 3 mesto.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      11.01.2023 ob 17:44 gost

      Glavno ka Daku ostane, ovak tak nebi meli šans.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      11.01.2023 ob 18:09 SOBOČANEC gost

      GOST OB 10,54 POVEDAL SI ČISTO RESNICO---------------ČONTALA JE TRENER, KI NIMA POJMA OD NOGOMETA. SRAMOTA NK MURA JE ČONTALA, KI VRAČA DENAR ZARADI CASINOJOV IN STAV. TEGA IDIOTA JE TREBA NAGNAT IZ MURE ZA VSE VEČNE ČASE.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      11.01.2023 ob 19:04 gost

      Nej je vse kriv trener!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      11.01.2023 ob 19:12 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      12.01.2023 ob 7:15 LFL gost

      SAmi nogometni EXPERTI le kje ste si pridobili VSA ta znanja.Za katerim ŠANKOM???????.Nobeden od VAS VSEVEDOV ;SIGURNO nikjer ni bil aktiven v bilo kakšnem nogometnem klubu.ODKOD LE TAKŠNO ZNANJE IN TAKŠNA JASNOVIDNOST ,ODKOD LE. ŠANK IN PIJAČA IMATA PREKLETO MOČ,da ustvarjata takšne strokovnjake. Taki strokovnjaki so samo levuharji. Sram naj vas je.PODEN OD PODNA:FUJ FUJ NESNAGE POKVARJENE.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      12.01.2023 ob 13:30 gost

      BOL POKVARJENEGA IDIOTA NI KOD SI TI BARABA UNIČUJEŠ VSE OKROK SEBE

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      25.01.2023 ob 15:38 Martin gost

      Naj ide ka je za kupec trener

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.