https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Štiri prometne nesreče, več tatvin ter poškodovanje tuje stvari

12.01.2023 ob 6:40  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je bila lažje poškodovana ena oseba, deset kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru in dve poškodbi vozil na parkirišču.


S področja kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin ter poškodovanje tuje stvari, goljufija in dve kaznivi dejanji zloraba negotovinskega plačilnega sredstva.

Med 9. do 15. januarjem poteka nacionalna akcija glede ozaveščanja o nevarnostih udeležbe v prometu in sočasne uporabe mobitela pri voznikih. Sporočilo akcije voznikom in voznicam je, da med vožnjo ne uporabljajo mobilnega telefona.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.01.2023 ob 7:55 gost

      Pa kaj je pomurec com je z vami saj pa že vse po vrsti iz dneva v dan blokirate teme za komentiranje . Če je sporen komentar ga čist preprosto izbrišete ne da še drugim ne omogočite ,da kaj napiše . Kaj vam je res tako težko ?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.01.2023 ob 8:02 gost

      Res je !!! Pa kje mi živimo ,kaj nas poneumljate ? Smo res tako Pomurci nepomemben narod ? Očitno smo !! Ja očitno se bo potrebno obrniti na pravi naslov !

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2023 ob 9:17 gost gost

        Skrb Cerkve za ljudi v stiski, koliko je resnice v tem, to področje je edino ki ima rast, poskrbite, da se bodo lahko izvlekli iz stike !

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.01.2023 ob 13:43 Crnogorska gost

      youtube.com/watch?v=pw9SScwF_KI youtube.com/watch?v=-b8OXc43cJE 24ur/novice/crna-kronika/kriminalisti-kazensko-ovadili-skoraj-50-clanov-razbite-mamilarske-zdruzbe

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.