https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Varnostnika naj bi pretepla gosta lokala, ki naj bi pristal v bolnišnici. Kaj so ugotovili policisti?

30.01.2023 ob 11:05  

V uredništvo Pomurec.com smo prejeli sporočilo bralca, ki nas je opozoril na nenavaden dogodek, ki se je zgodil v petek v večernih urah v enem od gostinskih lokalov v Beltincih.

Kot je zapisal, se je tam v petek odvijal manjši koncert, ki je privabil več obiskovalcev. Tam naj bi bil tudi gost lokala, ki ga varnostniki med izhodom iz lokala na cigareto, njemu, iz neznanih razlogov več niso spustili nazaj v notranjost. Pri tem naj bi bila dva varnostnika, kot je D. G. zapisal v elektronskem sporočilu, do njega nasilna in sta ga domnevno pretepla. Zaradi udarcev naj bi bil utrpel težje poškodbe ter naj bi zaradi poškodb pristal v bolnišnici, piše še pošiljatelj.

O dogodku smo poizvedovali pri Suzani Rauš, tiskovni predstavnici Policijske uprave Murska Sobota. Njen odgovor objavljamo v celoti: »Policisti Policijske postaje Murska Sobota so bili 27. januarja 2023 malo po 22. uri obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Beltincih. Policisti so na kraju ugotovili, da eden izmed gostov večkrat ni upošteval navodil varnostnika, pri tem je varnostnik uporabil določene ukrepe zoper domnevnega kršitelja. Na podlagi do sedaj ugotovljenih okoliščin dogodek obravnavamo kot kršitev javnega reda in miru. Dogodek je še v postopku obravnave, saj je potrebno zbrati dodatna obvestila. Policisti pa na kraju samem, kakor tudi naknadno, niso bili obveščeni o povzročitvi morebitnih hudih telesnih poškodb.«

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.01.2023 ob 12:08 NI VSAK VARNOSTNIK gost

      Ni vsak varnostnik, ki na sebe obleče neko majco, najraje je to črna in se gre tam nekega ramboja in po domače izbacitelja. Če je varnostnik mora za to biti usposobljen in mora imeti opravljen izpit - licenco za varnostnika, zraven tega pa še dodatni izpit in usposabljanje za varovanje v lokalih in varovanje javnih zbiranj in svoje delo mora opravljati v skladu z zakonodajo in pooblastili ki jih ima. Tak da čundraši - očividci ki ste bili zraven to ne posplošujte in ne zavajajte. Vsak varnostnik mora biti v uniformi na kateri je jasno razvidena firma in napisano ime in priimek varnostnika, vi nekateri huligani (pijani in drogirani) nič od tega niste videli in napisali. Ja pooblastilo varnostnika je tudi da vidno vinjeni ali drogirani osebi ZAVRNE VSTOP v lokal ali prizorišče, za to pa lahko uporabi vse ukrepe v skladu z zakonom tudi fizično silo pa tudi vklepanje v lisice. TOLIKO O TEM DA BOSTE VEDELI, DA TO NI KAR TAKO PO DOMAČE.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.01.2023 ob 12:14 soul hunter gost

        ti si bijk ..te ga treba do onemogolosti pretepsti..si pa pravi bijk..znam kerega so pretepli....se moj sin ga zmore ka je 12 let star..si pa gnoj pravi ka si to napisal....ne drzim kre nikogar ampak prosim te lepo spraviti v bolnico....ce se zna iti osebna tozba zoper varnostnika...... varnostnik lahko uporabi silo prisilno zaklepanje z lisicami ali ga umiriti,,,,,,,,ne pa pretepsti do bolnice.... in sedaj sta frajerja varnostnika..enega je lahko sram ,da skoraj svojega soseda nalomi..in to je pamet tij NI VSAK VARNOSTNIK..pa misli si kaj si hoces

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.01.2023 ob 17:03 gost

        Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 17:50 Ihnac gost

        Pravilno napisano, sam sem isto delo opravljal 12 let v Lokalih po celi Sloveniji in 9 let po Lokalih v Avstriji. Vsepovsod so se našli taki ( bolniki, ki so prišli delat probleme )...ali vedno se ni dalo rešitvi prišlo z opozorili ali z besedo.. Ko pa smo varnostniki-izbacivači bili hudo poškodovani pa nikoli niso pisali...raje bi bili kje z družinami ali prijatelji na pijači..ali nekdo mora skrbeti za varovanje ostalih normalnih gostov ...

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.01.2023 ob 12:14 SRAM NAJ VAS JE gost

      pomurec sram naj vas bo: "Varnostnika pretepla gosta lokala" KAKO SI LAHKO DOVOLITE OBJAVLJATI TAKO BONBASTIČEN IN NERESNIČEN NASLOV. Od vas kod medija bi pa res pričakoval, da pišete preverjena in resnična dejstva ne pa da nasedate drogiranim in pijanim čundrašom. Upam, da vas bo kdo s tožbo enkrat že naučil pameti.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.01.2023 ob 12:19 gost

      Pa kaj dela policija vse drogirano in opito policije pa nikjer.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.01.2023 ob 14:52 gost

      Vozijo se gore dole od Lendave do Sobote in postavlajo radarje in lovijo prehitre voznike, k večjemu se samo z tem ukvarjajo na našem območju. Aja, pa migrante lovijo vsak dan, ker so meje odprte za vse tujce, nadzora na mejah pa več ni.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2023 ob 9:09 gost

        saj pa kaj drugega niti ne vejo delati. ne poznajo niti zakonov niti kulture ma nič. za odpis so, ničvredni

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.01.2023 ob 23:13 eva gost

      Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website----------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.