https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in trčil v drevo

01.02.2023 ob 6:40  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, voznici zasegli osebni avtomobil, osem primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.


Izven naselja Gornji Petrovci je voznik osebnega avtomobila, zaradi vožnje preblizu desnemu robu, zapeljal z vozišča in trčil v drevo. Pri trčenju se je lahko telesno poškodoval. V ostalih petih prometnih nesrečah je nastala samo materialna škoda.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari, vlom v počitniško hišico, poskus vloma v stanovanjsko hišo in goljufijo preko spleta.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Murski Soboti je bil voznici zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedovala vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2023 ob 8:18 in gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.02.2023 ob 17:36 gost

        Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2023 ob 8:32 gost

      Danes gremo v Ljubljano upokojenci za boljši jutri . Kar pa se tiče Sušnika pa - Sušnik je cokla za vse upokojence ! Je levičarski prorežimski voluhar !

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2023 ob 9:01 gost

      Golobova in Kučanova kamarila na oblasti je samo zrcalna slika naroda !!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.02.2023 ob 4:40 Serijske ubice gost

      youtube.com/watch?v=wlGv-ryZ1Sk youtube.com/watch?v=dbx4QTs3DK8 svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/konec-terorja-v-idilicnem-mestu-starejse-obcanke-naj-bi-moril

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.