https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Na pomurski avtocesti prišlo do hude prometne nesreče

03.02.2023 ob 6:30  

V preteklih 24 urah so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, sedem prometnih nesreč, pri tem se je pripetila ena hujša prometna nesreča, ki se je pripetila na AC, v kateri sta življenje izgubili dve osebi vsaj štiri pa so telesno poškodovane, iskali so še pogrešano osebo, nudili asistenco inšpektorju za varno hrano in živali pri odvzemu živali ter obravnavali pet povoženj divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnem prostoru.


S področja kriminalitete so Pomurski policisti obravnavali primer kaznivega dajanja poškodovanja živali, obravnavali so tudi dva primera nasilja v družini, v obeh primerih je bila storilcema odrejena tudi sankcija prepovedi približevanja določeni osebi ali kraju.

Obravnavali so še primer grožnje, poškodovanja vozila, ponareditev denarja, ponareditev druge listine in poskusa samomora.

Javni red in mir je bil kršen v enem primeru v zasebnem prostoru, kršitelj pa se je ob intervenciji policistov pomiril.

Pogostejše meritve bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.

* Naslovna fotografija je simolična: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.